S. O. S.! Sárga lett a hajam! Fodrász leszívatta, majd befestette. Hamvasító sampon használatával mikorra lesz szép szőke az eredmény? Vagy fessem be hamvas szőke festékkel?
előző vok.
nem arra értem a 2-3alkalmat h újabb és újabb szivatás kellene. nem
csak sima festés.
Szia! az én hajam se szívta le, csak sárgára pedig volt h 2x is le lett szívatva, és mégsem,meg ilyen 2 órákat volt rajta a szőkítő..:S:S
Szerintem ez a hajadtól is függ..
jesszus 2 óráig? Hát nekem már a szívatás-festés majd még 1xi szívatás után is sárga. Mondjuk ilyen vöröses árnyalata volt szivatás után, mert nekem a barna festéktől vörösödött a hajam, ezért gondoltam akkor a szőkére, de hát ez sem jött be. A vörössel meg nagyon idiótán nézek ki, meg nem is tetszik. Szóval azt tudom, hogy a vörösödés miatt ez az eredmény most. De köszi a válaszokat.
U.I.: Amúgy a hamvasító sampont kipróbáltam és az alatt a kevesebb, mint 5 perc alatt, egészen kivitte belőle a vöröset, de attól még hajazok 1 beteg mandarinra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!