Szőke, kék szemű, nagyon fehér, 20éves lány vagyok. A nap soha nem barnít le, akár kenek magamra valamit, akár nem, akkor is csak leégek, és lehámlok. Jártam szoláriumba, van, hogy direkt gyakrabban, van, hogy ritkábban, rövidebb-hosszabb időre. 1-2 árnyalatnál soha nem lettem barnább. A barnító testápolótól mindig foltos vagyok, bármelyiket próbálom is. Soha nem leszek barna? Nem ciki, hogy fehér bőrű vagyok? Sokszor mondják, hogy milyen sápadt vagyok...blablabla. már nagyon unom
2009. febr. 5. 12:12
1/9 anonim válasza:
Hát ha neked tetszik akkor semmi baj nincs vele. Csak ne fekete/sötétbarna hajat válassz hozzá. A vörös szerintem nagyon jól tud kinézni fehér bőrrel. Amit még tudnék javasolni, hogy szoli előtt 3 napig minden nap egyél meg egy kisebb répát. Ha sokat eszel besárgulsz de ha keveset, nagyon szép színt ad a bőrnek ha rábarnulsz.
2009. febr. 5. 12:26
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki hogy fehérbörű vagy.Inkább az lenne ciki ha agyon szoliztatnád magad.Az elég természet ellenes.Egyépként énis fehérbőrű(természetes vörös hajú)vagyok.Eleinte engem is zavart.Szerintem a szőke hajhoz+kék szemhez nagyon jól áll a fehér bőr.Meg ugye a barnulást a bőr pigmentsejt szerkezete befolyásolja.Ne agódj ezen.Ha akarsz esetleg használj önbarnítot,vagy járj továbbra is szolizni.De a naptól ne várj csodát,sajnos az nem barnít.Főleg a fehérbőrüeket.Inkább nyáron védd magad a naptól mert nem barnulni fogsz hanem leégni.
2009. febr. 5. 12:47
3/9 A kérdező kommentje:
amint írtam, az önbarnítótól foltos leszek, a szoli egyáltalán nem segít. nekem nem tetszik a bőröm, utálom, hogy hóka vagyok
2009. febr. 5. 13:06
4/9 anonim válasza:
Hát nemtudom milyen önbarnítót használtál vagyhogy hogyan használtad,de én a Dove-ot ajánlom.Figyelj énis szőke hajú kék szemű albínó voltam de elkezdtem használni a Dove-ot és 1 hét után már látható lett az eredmény,foltok nélkül.De a bőrön a foltokat is egységes barnává lehet tenni,úgy hogy testradírt használsz jó alaposan.
2009. febr. 5. 16:25
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, Dove-ot használtam valamint garnier-t de egyik sem jó, főleg a térdem lett foltos, valamint a kezem...ááá
2009. febr. 5. 20:02
6/9 anonim válasza:
Szerintem szedj betakarotint, attol egeszseges szined lesz. Es ne aggodj.... igy lehetsz szep ahogy vagy. :)
2009. febr. 13. 22:04
7/9 anonim válasza:
a napon én is leégek, szoli meg nekem is alig fog. de használj szoli krémet és úgy menj 6-12 percre, bizti hogy jó lesz. de hát mi már csak ilyennek születtünk, nem négernek!biztos hogy így is elfogadnak! a barnító krém nekem is foltokban sötétebb lett, vagy éppen fürdéskor mosódott le...nem jó az! nem tudom én csak ezt tudom tanácsolni. mindig várom a telet, akkor legalább nem látják hogy fehér vagyok :D
2009. máj. 4. 13:06
8/9 anonim válasza:
utolsó hozzászóló vagyok.
nemrég úgy kentem be magam barnítóval hogy jó keveset raktam magamra és azt jól elkentem.2x. pl. pénteken meg vasárnap...és nagyon szép barna lettem. a lényeg hogy nagyon jól kend el és keveset!
nem mosódott le, és nem lettem foltos!most végre bevált és meg voltam elégedve. vagy niveát vagy dove-t használtam, mindkettő jó, szerintem. csak keveset, az a lényeg!remélem beválik neked és lesz önbizalmad!mint nekem!!! :)
2009. jún. 23. 10:40
9/9 anonim válasza:
Én is hasonló típus vagyok. Ha nagyon lebarnulnál hülyén néznél ki, szóval felesleges.
Ha az zavar, hogy azt mondják sápadt vagy, akkor használj bronzos színű pirosítót az arcodra (oda, ahol kidudorodik, amikor mosolyogsz) és egy picit az orrodra. Ezzel nagyon szép egészséges hatást érhetsz el, nekem mindig azt mondják, hogy jó színem van és csak én tudom, hogy amúgy hullasápadt lennék :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!