Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrász segítségét szeretném...

Fodrász segítségét szeretném kérni hajfestés ügyben, ez lehetetlen? Képek!

Figyelt kérdés

A képen látható színt szerettem volna festetni sötétbarna hajból. Nos, az eredmény egy halványan világosabb barna lett aminek van némi vöröses beütése. Természetes fénynél még jobban vörösesnek látszik. Nem vagyok vele megelégedve, szerintetek képes lesz másodszorra ilyenre festeni vagy a hajam reagált másképp mint kellett volna?

Amit szeretnék:

[link]

2011. febr. 22. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocsi h offolok de valaki irja le milyen festékkel lehet ezt a szint elérni mert imádom :D
2011. febr. 22. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Mármint jennifer lopezére gondolok:D
2011. febr. 22. 13:17
 3/7 anonim válasza:
milyen hajfestéket használtál?
2011. febr. 22. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen hamvas szőkét kellett volna használnod, mert az nem lesz vörös árnyalatú. Mondjuk fodrász kellékes-9% oxi-Londa legvilágosabb hamvasszőkéje. Ezt csak úgy írom, hogy nem tudom milyen sötét most a hajad, ha nagyon, akkor lehet szivatni kéne.

Amúgy mivel festetted be?

2011. febr. 22. 17:22
 5/7 Fodrász.dóri válasza:

Szia !

Nemsokára okleveles fodrász leszek, addig is ingyen vállalok hajvágást, festést pedig anyagáron. Én azt mondom, hogy ne kísérletezz otthon egyedül, hanem gyere el, válaszd ki a színt a palettáról, és csináljuk meg :)

2011. febr. 22. 18:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Fodrász festette, szerintem Wellát használt, de biztosra nem tudom. Ciklámen és piros dobozokban voltak.
2011. febr. 23. 22:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Soha nem volt még festve, így eszembe sem jutott, hogy magamnak készítsem el.

Kedves Dóri! Szuperül hangzik az ajánlatod, merre laksz?

2011. febr. 23. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!