Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért törik a hajam?

Miért törik a hajam?

Figyelt kérdés
Már régóta nem vasalom, és ha látom h el van tőrve a vége egyből leharapom a töredezett véget:) balzsamot is hazsnálok, sokszor fésülöm és minden este vizes kefével átfésülöm nagyából ennyi. Mégis szöryen törik és szálkás és ki van világosodva a vége mit tegyek?
2009. febr. 3. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
van az AVON-nak egy hajvég ápoló széruma(990 FT).nekem bevált.
2009. febr. 3. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vágass belőle. Ha egyszer eltört valószínűleg a vasalás miatt azt már nem teszi helyre csak az olló.
2009. febr. 3. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
vagass belole egy nagyon kcisit... en is ezt ajanlom.. amugy hajszaritas hideg meg minden karos tenyezotol toredeezhet.. de lehet tenyleg hogy ezek a toredesek meg a hajvasalo utan okozott bibik..
2009. febr. 3. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Sztem először egy frissítővágás kellene, aztán a továbbiakban kerüld a sok fésülködést, mert nagyon sok helyen azt olvastam, hogy a fésülés, a hajszárítás, az, hogy megtörlöd a hajad, miután megmostad ( csak felitatni szabad a vizet ) sőt, még a kétszeri samponozás is károsítja a hajat. Tehát próbáld mellőzni ezeket és hidd el, szebb lesz:) (Tapasztalat) ;)

Én majdnem minden reggel vasalom a hajam, de nem törlöm meg, ezeket, amiket az előbb leírtam nagyjából betartom, és csak minimálisan törik. Mondjuk már régen volt vágva...:D

Remélem tudtam segíteni :)

2009. febr. 4. 20:13
 5/5 anonim válasza:

szia!

Elso kerdes, szokitetted?

Ha mar ennyire torik, muszaj vagatni, nincs mese..

amit nyugodt szivvel ajanlok

[link]

7eve egymas utan nyert el szakmai dijjakat a hajszerkezet javitasban, csak ajanlani tudom!;)

Elsore draga, de olcsobb, mint parokara kolteni ..

Masik amit meg, az olaj, nem szilikon, mert az csak a felszint simitja le, de nem tesz semmi hosszutavut.

majd irj!:)

2011. márc. 6. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!