Ennyire zsírosítana a Schauma sampon?
Kb. már másfél hónapja használom a Kókuszos-karitévajas schauma sampont. (az előtt még nem használtam schaumat)
Eleinte nem volt vele gond, (2x mostam a hajam egy héten mint azelőtt), de az utóbbi 3 hétben valami borzasztó. Megmosom pl. péntek este a hajam és már vasárnap estére katasztrofálisan néz ki,nagyon durván zsírosodik tőle.
Nektek voltak e ilyen tapasztalataitok a schauma samponokkal?
Mindenképpen szeretnék váltani,de még nem tudom mire. A hajam töredezésre hajlamos félhosszú,barna.
Melyik sampon a legjobb?
17L
Nekem is pont ugyanilyen volt a shaumám! Nekem is baromi zsíros lett tőle, de nekem is zsírosodik! Viszont én kipróbáltam a Garnier zsírosodás elleni sampont és az nagyon jó volt! Most kipróbáltam a Nivea-t is és az is nagyon nagyon jó volt! Viszont ki akarom próbálni a Neutrogena T-gelt zsíros hajra! Azt mondják tényleg jó! Legalábbis páromnak az van korpás hajra és az nagyon bevált!
Úgyhogy sztem gyorsan válts sampont! Nehezen rendeződik vissza a rendes ütembe, ha továbbra is ezzel mosod!
Mindenképp váltani fogok,csak még nem tudom,hogy mire. Majd még szétnézek itt a neten.
Köszi a tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!