Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ennyire zsírosítana a Schauma...

Ennyire zsírosítana a Schauma sampon?

Figyelt kérdés

Kb. már másfél hónapja használom a Kókuszos-karitévajas schauma sampont. (az előtt még nem használtam schaumat)

Eleinte nem volt vele gond, (2x mostam a hajam egy héten mint azelőtt), de az utóbbi 3 hétben valami borzasztó. Megmosom pl. péntek este a hajam és már vasárnap estére katasztrofálisan néz ki,nagyon durván zsírosodik tőle.

Nektek voltak e ilyen tapasztalataitok a schauma samponokkal?

Mindenképpen szeretnék váltani,de még nem tudom mire. A hajam töredezésre hajlamos félhosszú,barna.

Melyik sampon a legjobb?

17L

2011. jan. 20. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen,volt vele tapasztalatom. Nekem amúgy alapból ilyen is a hajam, elég zsirosodó. Volt olyan, hogy reggel megmostam és este már zsíros volt. :(
2011. jan. 20. 18:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem még ilyen problémám nem volt,míg pantanet használtam, volt,hogy 4-5 ig sem lett zsíros. Most pedig 2 nap sem telik el és már másris csúnya :(
2011. jan. 20. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen problémám a zöld gyógynövényessel. Annyira szárít, hogy utána még jobban zsírosodik tőle a hajam. A Gliss kurral meg a WU2-vel ugyanez volt.
2011. jan. 20. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ugyanilyen volt a shaumám! Nekem is baromi zsíros lett tőle, de nekem is zsírosodik! Viszont én kipróbáltam a Garnier zsírosodás elleni sampont és az nagyon jó volt! Most kipróbáltam a Nivea-t is és az is nagyon nagyon jó volt! Viszont ki akarom próbálni a Neutrogena T-gelt zsíros hajra! Azt mondják tényleg jó! Legalábbis páromnak az van korpás hajra és az nagyon bevált!

Úgyhogy sztem gyorsan válts sampont! Nehezen rendeződik vissza a rendes ütembe, ha továbbra is ezzel mosod!

2011. jan. 20. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Blehh, nekem zöld volt, mert apám rendszeresen azt vett, nem elég, hogy szerintem pocsék a szaga (szvsz a többi fajtának is), de tényleg nem is hatott. Viszont ez inkább egyéni dolog általában, szóval nem állítom, hogy rossz sampon. Neked se jött be, váltsd le, bár télen amúgy is hajlamosabb ilyenekre a haj a sapka, a hideg, a fűtés stb miatt.
2011. jan. 20. 18:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Mindenképp váltani fogok,csak még nem tudom,hogy mire. Majd még szétnézek itt a neten.

Köszi a tanácsokat :)

2011. jan. 20. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is kb 1 hónapig használtam régen, de nekem is ez volt. A legrosszabb sampon, amivel valaha találkoztam. A Niveát szeretem. :)
2011. jan. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!