Lehet valami bajom attol ha naponta elesztot fogyasztok?
Figyelt kérdés
eleinte nem szerettem..de olvastam h jo a pattnasok ellen meg jo a bornek koromnek igy elkezdtem enni napi szinten..de megszerettem es felek h artalmas..segitsetek2011. jan. 19. 21:11
1/4 anonim válasza:
Mennyit eszel?
Ne vidd túlzásba, de ha napi 2,5-5 dekát megeszel, az tuti nem árt meg.
2/4 anonim válasza:
Tele van D vitaminnal, semmi bajod nem lesz tőle, sőt ez csak jó.
Ha hajlamos vagy a gombásodásra, azt elősegítheti, bár egy nap ennél jóval több különféle gombát is megeszel, szóval igazából nem oszt, nem szoroz. Ha félsz, fordíts több figyelmet a higiéniára (például alaposan törölközz meg fürdés után :))
3/4 anonim válasza:
Nem szükséges mindennap fogyasztani.
4/4 anonim válasza:
Lehet mindennap enni de egy késhegynyi is bőven elég a vitaminok szempontjából. Lényeg h ne az egészet edd meg egy nap alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!