Szép haj titka? Ti mivel ápoljátok a hajatokat?
Nem olyanra vagyok kíváncsi, hogy mit nem teszel vele (nem festem, nem vasalom, nem szárítom), hanem mit teszel rá, hogy szebb legyen, esetleg bármilyen technika érdekelne! ez esetben részletes választ kérek korral és nemmel;)KÖSZÖNÖM!
20/L
hát csak olyat tudok neked írni hogy mit nem cisnálok vele:D
jo azokat nem írom le..még ami esetleg segíthet, havonta vágj a végéből egy nagyon keveset. én ugy szotkam hogy csak függőlegesen belevagdosok ezzel csak alegvégeit vágom le a hajamnak. plusz jó rá a ricinusolaj meg a gyömbér.
van aki esküszik az ecetre, a tojásra vagy pl a mézre, én ezeket nem bírom elviselni a hajamon de azért leírtam hátha te igen.
a többi tényleg olyan hogy mit nem cisnálok, szerintem azon múlik a legtöbb. régen roncsoltam keményen akkor hiába kentem rá brámit csunya volt, de már egy ideje figyelek rá, és szép egészséges + végre hajlandó nőni is:D
Minden hajmosás után befújom a vizes hajam "leave in" balzsammal. Vasalás/göndörítés előtt hővédő spray. Minden héten 1x hajpakolás 20-25percig. Hígítom vízzel a sampont,így állítólag jobb a hajnak & igyekszem mindig hagyni levegőn megszáradni.
16L
Nekem nagyon gyorsan zsírosodott és állandóan lelapult, de megtaláltam a megoldást. Vettem gyógszeres sampont. Először hajatmosok egy sima samponnal, aztán rárakom a gyógyszereset, hagyom 5 percig, lemosom, majd újra rárakom és hagyom 5 percig. Eleinte nem segített, de most kezdtem el észrevenni, hogy segít. Eddig naponta mostam a hajam, mostmár 2 naponta mosom, de lassan a három napot is megkockázhatom majd. ;)
Amúgy kinek mi válik be... :)
16/L
Én ott kezdem, hogy nem használok olyan termékeket, amikben szulfát vagy szilikon van. Ez rengeteget segít, mert a szulfátos cuccoktól mindig kiszáradt a hajam. A hajmosás nálam úgy zajlik, hogy először kifésülöm a hajam, aztán teszek rá olajos pakolást (nem mindig), rajta hagyom pár órát. Aztán gyereksamponnal megmosom, majd teszek rá balzsamot. Törölközőbe tekerem, kifésülöm, teszek rá olívaolajos leave-int meg pár csepp hajolajat. Hagyom megszáradni. 1-2 nap múlva általában megint teszek rá olajat és kikefézem sörte kefével. Ha nagyon sietek a hajmosással, akkor csak sampon, balzsam (néha csak balzsam), meg olaj.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!