Hajfestés barnáról feketére, mennyire káros? Mennyire roncsol? Help
Sziasztok 16 éves lány vagyok és szeretném befesteni a hajamat(félhosszú) feketére csak nem akarom hogy emiatt később elkezdjen hullani vagy tönkremenni,mit ajánlotok hogyan fogjak hozzá vagy egyátalán érdemes-e?
és légyszi ne oltsatok be olyanokkal hogy inkább helyesírási szótárra költs a pénz meg ienek köszi
nem fog tönkremenni, nekem is barna hajam volt, feketére festettem egy éve, semmi baja nem lett tőle, viszont nagyon nem ajánlom! 100% hogy meg fogod unni, nekem most 40 000 ftomba kerult hogy megszabaduljak tőle és sötétszőke legyek. (szerencsés vagyok mert ez sem roncsolta a hajam, mondjuk a fodrász is profi volt:) ) gondold meg jol mert nehéz tőle megszabadulni
19/L
Én is ugyanígy voltam: barna hosszú haj-, feketére festettem, mindenkinek tetszett! Viszont válaszd a 24 hajmosásig tartó színezőt(Palette), ami nekem még nyáron sem kopik ki, ha 3 hónapig nem festem, akkor sem, és az ammóniamentes!!
ÉS A fekete festék nem károsít jobban, mint bármely barna vagy vörös, a szőkítő viszont rettentően roncsol!!!
Onett neked hogy nem kopik ki az nyáron?:O
nekem alapból kopik nyáron meg a nap is kiszívta hiába festettem, mindig majdnhogynem középbarna voltam:O
Ez sok mindentől függ:
1. Milyen a hajad, hogy bírja
2. Ha otthon magadnak fested még ha márkás festékkel is, akkor nagy a valószínűsége hogy haza vágod a hajad, ha fodrász csinálja a saját profi termékéve akkor nem.
Mindig azt mondják hogy ha sötét hajból szőkét csinálsz akkor kinyírod a hajad.
Eredeti hajszínem barna, én ezt itthon festettem vörösre, feketére mikor milyen kedvem volt, ezzel azt értem e hogy csomóban hullott a hajam.Úgy voltam vele ennél rosszabb már nem lehet és leszívatom szőkére.Szerencsére fodrászra bíztam, és mit ad isten meg is szűnt a hajhullásom, pedig 4x lett szívatva mire szőke lettem.
Szóval én azt tanácsolom hogy szánj rá kicsit nagyobb összeget, de akkor nem kell a károsodástól félned.
Szia!
Szerintem a hajfestés káros!!
A hajfesték olyan erős vegyi anyagokat tartalmaz, ami megváltoztatja a haj szerkezetét.
A hajadra kened a sokfajta vegyi anyagot és az a fejbőrödön keresztül felszívódik, ami különféle betegségeket okozhat pl.: húgyhólyagrák, hajhullás és egyéb finomságok:)
Persze ezek a tünetek csak több éves hajfestés után fognak jelentkezni illetve jelentkezhetnek.
Amúgy a GOOGLE a barátunk:) ha beírod a "hajfestés káros hatásai", akkor szemezgethetsz az oldalak között és eldöntheted, hogy megéri e a hajfestés kockázata a későbbi mellékhatások figyelembevételével. Egy link ahol kb megtalálsz mindent: [link]
A nők miért festik a hajukat:
1. Azért, hogy maguknak tetszenek. (ez a legfőbb)
2. A másik nő is festi, és nem akarnak lemaradni tőle, mert úgy gondolják ez a divat
3. Azt gondolják jobban fognak kinézni tőle:)
4. Mert őszülnek, és a hiúságuk nem engedi, hogy ezt más is észrevegye.
De mindegy miért festik, abba senki nem gondol bele, és nem is érdekli őket mi lesz a következmény hiszen a hiúságuk előrébb való! Amikor jelentkeznek a tünetek akkor azok már visszafordíthatatlanok!!
Tehát kedves hölgyeim ha elkezdenek hajat festeni, szerezzenek be egy jó parókát és egy jó orvost is, ha jelentkeznének a tünetek:)
Jó hajfestést kívánok minden kedves hölgynek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!