Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés barnáról feketére,...

Hajfestés barnáról feketére, mennyire káros? Mennyire roncsol? Help

Figyelt kérdés

Sziasztok 16 éves lány vagyok és szeretném befesteni a hajamat(félhosszú) feketére csak nem akarom hogy emiatt később elkezdjen hullani vagy tönkremenni,mit ajánlotok hogyan fogjak hozzá vagy egyátalán érdemes-e?

és légyszi ne oltsatok be olyanokkal hogy inkább helyesírási szótárra költs a pénz meg ienek köszi

2011. jan. 13. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
A fekete legalább annyira roncsol,mint a szőkítő,és megváltoztatni sem tudod,ha nem tetszik.
2011. jan. 13. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Én középbarna hajfestéket vettem még régebben és fekete/nagyon sötétbarna lett a hajam. Mindenki lefeketézett. 3-4 hónap után kezdett el kopni és lett középbarna. Miért nem próbálsz ki egy közép/sötétbarnát? A fekete eléggé roncsol.
2011. jan. 13. 21:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Elgondolkozom rajta,köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 13. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:

nem fog tönkremenni, nekem is barna hajam volt, feketére festettem egy éve, semmi baja nem lett tőle, viszont nagyon nem ajánlom! 100% hogy meg fogod unni, nekem most 40 000 ftomba kerult hogy megszabaduljak tőle és sötétszőke legyek. (szerencsés vagyok mert ez sem roncsolta a hajam, mondjuk a fodrász is profi volt:) ) gondold meg jol mert nehéz tőle megszabadulni

19/L

2011. jan. 14. 00:55
 5/9 Onett válasza:

Én is ugyanígy voltam: barna hosszú haj-, feketére festettem, mindenkinek tetszett! Viszont válaszd a 24 hajmosásig tartó színezőt(Palette), ami nekem még nyáron sem kopik ki, ha 3 hónapig nem festem, akkor sem, és az ammóniamentes!!

ÉS A fekete festék nem károsít jobban, mint bármely barna vagy vörös, a szőkítő viszont rettentően roncsol!!!

2011. jan. 14. 15:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és még valami,az nagyon rosszat tesz majd ha a feketére befestett hajat néha vasalom is?
2011. jan. 19. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Onett neked hogy nem kopik ki az nyáron?:O

nekem alapból kopik nyáron meg a nap is kiszívta hiába festettem, mindig majdnhogynem középbarna voltam:O

2011. jan. 19. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ:

1. Milyen a hajad, hogy bírja

2. Ha otthon magadnak fested még ha márkás festékkel is, akkor nagy a valószínűsége hogy haza vágod a hajad, ha fodrász csinálja a saját profi termékéve akkor nem.

Mindig azt mondják hogy ha sötét hajból szőkét csinálsz akkor kinyírod a hajad.

Eredeti hajszínem barna, én ezt itthon festettem vörösre, feketére mikor milyen kedvem volt, ezzel azt értem e hogy csomóban hullott a hajam.Úgy voltam vele ennél rosszabb már nem lehet és leszívatom szőkére.Szerencsére fodrászra bíztam, és mit ad isten meg is szűnt a hajhullásom, pedig 4x lett szívatva mire szőke lettem.

Szóval én azt tanácsolom hogy szánj rá kicsit nagyobb összeget, de akkor nem kell a károsodástól félned.

2011. jan. 19. 16:13
 9/9 zedi2 válasza:
0%

Szia!

Szerintem a hajfestés káros!!

A hajfesték olyan erős vegyi anyagokat tartalmaz, ami megváltoztatja a haj szerkezetét.

A hajadra kened a sokfajta vegyi anyagot és az a fejbőrödön keresztül felszívódik, ami különféle betegségeket okozhat pl.: húgyhólyagrák, hajhullás és egyéb finomságok:)

Persze ezek a tünetek csak több éves hajfestés után fognak jelentkezni illetve jelentkezhetnek.

Amúgy a GOOGLE a barátunk:) ha beírod a "hajfestés káros hatásai", akkor szemezgethetsz az oldalak között és eldöntheted, hogy megéri e a hajfestés kockázata a későbbi mellékhatások figyelembevételével. Egy link ahol kb megtalálsz mindent: [link]

A nők miért festik a hajukat:

1. Azért, hogy maguknak tetszenek. (ez a legfőbb)

2. A másik nő is festi, és nem akarnak lemaradni tőle, mert úgy gondolják ez a divat

3. Azt gondolják jobban fognak kinézni tőle:)

4. Mert őszülnek, és a hiúságuk nem engedi, hogy ezt más is észrevegye.

De mindegy miért festik, abba senki nem gondol bele, és nem is érdekli őket mi lesz a következmény hiszen a hiúságuk előrébb való! Amikor jelentkeznek a tünetek akkor azok már visszafordíthatatlanok!!

Tehát kedves hölgyeim ha elkezdenek hajat festeni, szerezzenek be egy jó parókát és egy jó orvost is, ha jelentkeznének a tünetek:)

Jó hajfestést kívánok minden kedves hölgynek!

2011. nov. 24. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!