A hajfestés mennyire káros a babának?
Figyelt kérdés
Most, hogy terhes vagyok csak szinezni szeretném a hajam, ebben nincsennek elvileg káros (ammónia) anyagok. Ugye nem okozok ezzel semmi károsodást a babának??2008. aug. 4. 15:47
1/3 anonim válasza:
Én már 2x is festettem a hajamat, 25 hetes vagyok és eddig semmi gond nem lett, nem is lesz! Azért mert várandós az ember nem kell úgy kinéznie mint aki elhanyagolja magát, szerintem egy lenőtt hajfesték a hajról elég kiábrándító tud lenni. Igaz hogy ilyenkor a baba az első, de saját magunkkal is foglalkozunk kell!
Szinezni meg végképp szinezheted szerintem.
Itt van egy a tiédhez hasonló kérdés, amire sokan válaszoltak itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2/3 anonim válasza:
Én henna festékkel(természetes alapanyagokból) festettem be,mert nem tudom biztosra, hogy káros-e a festék.
3/3 anonim válasza:
Semennyire nem káros. Csak arra figyelj, hogy jól szellőző helyiségben csináld/csináltasd, hogy lehetőleg minél kevesebbet lélegezz be belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!