Most káros a szoptatás alatti hajfestés vagy nem? Mert van aki azt írta, hogy a méreganyag átjuthat a fejbőrön keresztül a szervezetünkbe és onnan az anyatejbe.
Figyelt kérdés
Szeretném befestetni,hogy egy kis színt vigyek a hétköznapjaimba,de félek.Vagy színezzem inkább?Ha teljesen más színt szeretnék az milyen hatással lenne a babámra aki 11 hónapos?2009. ápr. 25. 12:01
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Nem az én oldalam, nem reklám, csak segítenék
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan fesd be a hajad,vagy be is színezheted.Nyisd ki az ablakot amikor fested,hogy ne lélegezd be az ammóniát.Ha csak színezed akkor meg vegyél ammóniamentes hajszínezőt.A londáé csak 500 ft és 24 hajmosásig tart.Jó szépülést.
4/5 anonim válasza:
Szia
Én a mostani terhességem alatt is folyamatosan festettem 4 hetente, most szoptatás alatt is festetem (baba 9 hetes). Az előző gyerekkel is festettem és semmi baja. Megkérdeztem orvost, védőnőt, mindkettő azt mondta bátran festhetek, festethetek.
Színesedj bátran :)
5/5 anonim válasza:
A fejbőrön keresztül semmi nem szívódik fel. Legalábbis nem juthat a véráramba. Akkor már mindenki meghalt volna ennyi vegyszertől,amit magunkra kenünk tisztálkodás és szépitkezés cimszóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!