Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy éve még dús egészséges...

Egy éve még dús egészséges hajam volt, most pedig zsíros, nincs tartása és kevés. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

már kb 2-3 éve használok hajvasalót,

kicsit kevesebb mint egy éve festem a hajam feketére vagy kékesfeketére,

vasalom, előtte beszárítom (egy hajmosás alkalmával általában kb 1-2x vasalom ki),

tupírozom,

régen hajlakkoztam is(már kb 3 hónapja nem használok), sőt arra is képes voltam, hogy ha begöndörödött a frufrum hajlakkal együtt, utána is kivasaltam, de régen kb ilyen mikrofonhajam volt, kétszer annyi mint egy átlagos embernek, nem sajnáltam...

egy ideig(kb 2-3 hónapja) feketére festett hosszú hajam volt, és akkor még teljesen egészséges volt, akkor is vasaltam... (nagyon göndör hajam van amúgy, fürtökben áll kb.)

most pedig (kb 2 hónapja) levágtam a hajam rövidre, kb ilyen: [link] tehát elöl viszonylag hosszú, hátul már egészen rövid. Az történt, hogy amióta levágtam, teljesen elkezdett zsírosodni, nagyon rossz a tapintása, mintha mindig vizes és zsíros lenne, ragad, lelapul hullik és 2 nap után bezsírosodik....

akkor most lehet azt mondani, hogy azért mert vasalom, vagy mert festem, de mindkettő pont hogy szárítja a hajat és nem zsírosítja...

mondjuk az hozzátesz egy kicsit, hogy a rövid haj hamarabb zsírosodik, de ennyire??

ja, és most kezdtem el gimibe járni Budapestre, eddig vidékre jártam általános suliba, lehet, hogy ez is közrejátszik, nem tudom....

Mit tudtok ajánlani, mit tegyek? Valami csodacucc amivel meg lehet ezt állítani, vagy valami szakemberhez kéne elmenni?

2011. jan. 10. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
a fekete hajfesték sokaknál okoz gondokat, hajhullást meg egyebeket. de a rossz táplálkozás, a túlságosan gyakori hajmosás és a stressz is előidézhet ilyen tüneteket. próbálj stresszmentesen élni és ha nem javul, akkor fordulj egy képzett fodrászhoz. (:
2011. jan. 12. 14:36
 2/3 A kérdező kommentje:
de kihez lehet ilyenkor menni? simán egy fodrásztól kérdezzek, vagy erre van valami külön szakember, aki megvizsgálja, hogy mi a gond és mit kéne tennem?
2011. jan. 12. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
menj el egy mikrokamerás hajvizsgálatra. (:
2011. jan. 13. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!