Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit rontok el, hogy még...

Mit rontok el, hogy még mindig pattanásos vagyok? Valaki segítsen?

Figyelt kérdés

Mindennap letisztítom az arcomat. ( Garnier Pure 3 in 1-ben az a szemcsés arclemosó, és a garnieres tonik )

Vagy ez lenne a baj, hogy mindennap este letisztítom az arcomat tonikkal is ?

Egészségtelenül nem étkezem. Szoktam gyümölcsöt, zöldséget enni. Csokit már nagyon rég nem ettem. Chipset is kerülöm inkább. Mekis kajákat sem eszek.

Úgyhogy aránylag helyesen étkezem.

De mindig , ha elmúlnak a pattanásaim újabb- és újabb pattik jönnek ki. 19 éves vagyok.

Szoliba nem járok, elég fehér a bőröm így is.

Alapozót életemben nem használtam, csak szemceruzát szoktam.

Egyébként nincsen túl sok pattanásom, de az a pár db is zavar, hogy mindig kijönnek újak mikor elmúlna teljesen.

Mit tehetnénk, hogy ezt megállítsam?

Valaki tudna segíteni??

) Bocsi, hogy hosszú lett ).

2011. jan. 10. 14:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 13 éves koromtól nagyon pattanásos voltam, és nem segített semmilyen drogériában kapható kence. A bőröm hiperérzékeny és nem mindegy, hogy mivel kenem. 15 évesen elmentem bőrgyógyászhoz, ő írt fel nekem egy Sotret nevű orvosságot, amit még most is szedek, de elvileg már februártól nem kell. (most 16 éves vagyok) Nekem az teljesen kitisztította az arcom, már csak néhány pici mitesszer jön ki rajta max. +kozmetikussal tisztíttattam. A Sotretet csak bőrgyógyász írhatja fel, és elég sok a mellékhatása, magzatkárosító hatása van stb. Nekem semmi bajom nem lett tőle mondjuk. Az arcom nem zsíros egyáltalán már, a hajam se, szal tök jó :D Szóval bátran ajánlom.

De ha nincs sok pattanásod, mint írtad, akkor nem fog felírni rá gyógyszert a bőrgyógyász, may krémet ad!

(gél krémes voltam)

2011. jan. 11. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!