Megtilthatják a suliban? :O
Figyelt kérdés
a pothajért szolnak az ált.iskolában??? benne van a házirendben h tilos??:O koszi a valaszt:)2011. jan. 7. 14:30
1/16 anonim válasza:
minden suli maga írja a házirendjét, tehát eltérhet a többitől, kötelezővé teheti az egyenruhát és tilthatja a póthajat is, ezt mi innen nem tudjuk megmondani
3/16 anonim válasza:
a póthajért szerintem még nem szólnak (hiszen az nem is olyan feltűnő)
4/16 anonim válasza:
hacsak nem neonszínű észre se veszik. Mondjuk a durvább katolikus gimiben biztos nem nézek jó szemmel semmi ilyet.
5/16 anonim válasza:
vannak szigorúbb és kevésbé szigorúbb sulik,attól függ a tiéd milyen?! de amúgy nem értem mi köze van a tanárnak a te hajadhoz,vagy hogy be van festve a körmöd,mert igazán a te dolgod és nem az övék. :)
6/16 anonim válasza:
bnőm református suliba jár, és még átlátszóval sem lakkozhatják a körmüket, meg színes ajakbalzsamot se használhatnak
7/16 anonim válasza:
szerintem a póthajat nem tilthatják be, de ez iskolafüggő.
8/16 anonim válasza:
Benne lehet a házirendben, de szerintem sok idősebb tanár, nem is tudja, hogy létezik ilyen...Legalábbis nem tűnik fel nekik.
9/16 anonim válasza:
Nézd meg a házirendetekben,hogy erre van-e valami tiltás.Ja,és nekünk olyasmi van benne,hogy nem ide illő öltözék tilos.A tanárok azt mondták,hogy ez pl.vad színű körömlakkra,tehát gondolom erre is igaz.
10/16 anonim válasza:
Általános iskolába jársz, és póthajat akarsz? Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!