Mi bajom lehet abbol ha a suliban nem engedik a hajfestést, a kötömfestést, a sminkelést és én mindezeket mégis csinálom?
hát figyelj.. nálunk se lehetne elvileg semmi ilyet.. tavaly mégis piros-kék-fekete-fehér hajam volt, volt hogy tarajjal mentem be (na az mondjuk télleg erős volt, és csak 1*, farsang után mert nem volt kedvem kimosni) tetoválásom is van. 1-2 tanár szólt hogy kicsit durva amit csinálok, meg hogy nem kéne, de mégis kitűnő lettem évvégén, nem feleltem többször mint az elvárható lenne, szóval nem nagyon különböztettek meg miatta.
amúgy tegnap voltam fodrásznál "papagájosítani" magam szóval idén is már jól bemutatkozok :D 16/L
Kommunizmusban élünk vagy mi?
Én szájon is vágnám ha valaki beszólna a hajfestésért vagy a sminkelésért.
Ne más mondja már meg hogy nézhetek ki.
hát ettól függ, milyen iskola és milyen szigorúan veszik a házirendet! úgy tudom a házirend megszegéséért osztályfőnökit kaphatsz. és ha hülye a tanárod, és minden nap beír miatta egy osztályfőnökit amíg nem változtatsz, akkor nag bajba kerülhetsz. meg hiába mondjátok, hogy nincs joga hozzá. higyjétek el a tanároknak mindenhez van joguk :S szerintem az elején a tanárok tuti pikkelnének rád. meg ha van valami idősebb is, aki nem bírja megérteni, főleg.
persze más kérdés ha olyan vagy mint előttem 16/L. ha jól tanulsz, és ezzel jobban kitünsz mint a külsőddel, akkor egy idő után már azt fogják nézni!
meg persze attól is függ, hogy tálátszó vagy fekete körömlakk, pinkre vagy barnára festett haj, partismink vagy szempillaspirál :)
17/L
olyan suliba jártam én is ahol nem szabad, de lesz*rtam, le akarták mosatni a sminket de nem mostam le sose, nálunk még azért is szóltak ha valaki begöndörítette a haját vagy épp kivasalta...
na mindegy szóval annyit tehettek hogy állandóan 2-es volt a magatartásom emiatt. az meg kit érdekel? nem számít semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!