Fekete haj és piros/vörös frufru. Jó kombináció?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 13:15
31/37 anonim válasza:
Az organza vörös, nagyon szép! Szerintem jó ötlet! Én mindig azt mondtam, ha a korod megengedi már, merj bevállalni ésszerű dolgot is. Tegyél fel kérlek egy linket majd, hogy milyen lett vagy küld el privátba, érdekelne, milyen lett a végeredmény. Előre is grat és jó munkát a festéshez!!!
:)
32/37 A kérdező kommentje:
Koszonom, a fodraszomat meg nem hivtam, de jov. hetvegere mar kesz lesz biztos, akkor majd kuldok kepet :)
2009. febr. 5. 18:40
33/37 anonim válasza:
Előre is köszönöm. :)
Vágatsz is, vagy csak festeted? Mert ha csak festetsz, akkor kevés ötletet tud adni a linkem amit beírtam :) :P!
De sebaj, ha szín meg van és az ötlet is, 99%-ban már kész is vagy :).
Akkor majd várom!
34/37 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :D:D: én is olyan hajat szeretnék majd vmikor;)
35/37 anonim válasza:
szerintem nagyon jó. nekem most 2 piros tincsem van elöl. de a frufrum is volt már simán piros feketéhez.
36/37 anonim válasza:
Sikerült a hajfestés? :) Milyen lett?
37/37 anonim válasza:
Szerintem olyan természetellenes :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!