Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete haj és piros/vörös...

Fekete haj és piros/vörös frufru. Jó kombináció?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 13:15
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

18, nem akarok melír csikokat, mert olyan már volt és szar!...Viszont néha olyan sápadtka vagyok, és nem akarok goth beütésü lenni, ezért gondoltam ha frufru világosabb még jó is lehet.

Nem, bocs, egyik kép se tetszik, én ilyenre gondolok:

[link]

2009. jan. 28. 14:17
 12/37 anonim ***** válasza:
87%
Ez a kép igen gáz...
2009. jan. 28. 15:16
 13/37 anonim ***** válasza:
76%
Amit belinkeltek Neked képet az jó, viszont amit te az nagyon gáz!
2009. jan. 28. 16:05
 14/37 anonim ***** válasza:
89%
Hát szerintem pocsék! (Tessék én írtam véleményt!) Én ilyet még rózsaszínnel se csináltatnék, pedig imádom :D!!! Vörössel lehet h jobb lenne, bár nem tom
2009. jan. 28. 16:08
 15/37 anonim ***** válasza:
66%

hát amiket belinkeltek azok nagyon jók voltak de szerintem ez amit mutattaál..hátt.. ez nem a legjobb:S

szerintem ez nagyon gáz lennee

2009. jan. 28. 16:33
 16/37 A kérdező kommentje:
azokat amiket belinkeltek felnyomhatjak az emosok a valagukba, az olyan is...no mindegy, itt nem a frizura a gaz
2009. jan. 28. 17:05
 17/37 anonim válasza:
83%

Szia!

Én voltam, aki belinkeltem a képeket. Nekem tetszettek, ilyenre gondoltam a kérdésed alapján..

De amit belinkeltél. Egy szó mint száz, sztem iszonyatosan ronda.

Amúgy igazából nem értelek. Mér kérdezed, hogy jó kombináció-e, ha mások véleményét merőben elutasítod??

Megmondtuk a véleményünk, de le vagyunk hurrogva.. Akkor miért kérdezted?

2009. jan. 28. 17:21
 18/37 A kérdező kommentje:
Lehet rossz napom van bocs!de en viszont ilyenre gondoltam, nem mondom, hogy pont totál ilyenre, de nem is olyan emos frizurara amit te likeltel be, igen nem tudhattad de akkorse tetszik nekem az, ennyi..véleményt elolvastam, kész. Tobbet ne is irjatok, koszi azért :)
2009. jan. 28. 17:31
 19/37 anonim ***** válasza:
84%
Nekem tetszik!jól néz ki, én megcsináltatnám:)
2009. jan. 28. 17:35
 20/37 A kérdező kommentje:

Lehet azért nem teccik a népnek mert pánkos, mivel a csaj is az...Szerintem jov. heten megyek festéket venni, csak sima feketet...és majd nyáron kiprobálom ezt a kombinaciot, amig nincs suli :D

Tobbiektol meg elnezest kerek, nem ide tartozik ha vmi problemam van, de igy jott ki...

Utolso valaszolo neked meg koszonom :)

2009. jan. 28. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!