Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez a napi terv milyen a bőröm...

Ez a napi terv milyen a bőröm ápolására?

Figyelt kérdés

Hétfő: Tejszín/Tejföl 10 percig rajta hagyni ( a bőr hidratáltságáért. )

-Élesztő tejjel!

Kedd: Először tojás fehérjével utána sárgájával! felkenni az arcbőrre és rajtahagyni amíg nem húzza!

Szerda: Méz és cukor összekeverve (bőrradír) ( Ettől bársonyos les a bőr)

-Élesztő tejjel

Csütörtök: Uborkacikkekkel áttörölni az arcot(a bőr megtelik fontos tápanyagokkal)

- gőzölés citrommal (5-10 percig fölötte kell állni)

Péntek: Tejszín/Tejföl 10 percig rajta hagyni ( a bőr hidratáltságáért. )

-Élesztő tejjel

Szombat: Összetörök két szem aszpirint, és elkeverem mézzel, felkenem az arcomra, majd 20p után lemosom!

-Reszelt alma ,

Vasárnap: Paradicsom

- élesztő tejjel

előre is köszi a segítséget!

és persze minden nap megtisztítanám egy arc tonikkal , vagy legalábbis megmosnám az arcomat!

2011. jan. 3. 03:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Én inkább egy szimpla arctej,tonik,arckrém variációt javasolnék.Túl sok a tápanyagtartalom.Ne vidd túlzásba,a bőr nem tolerálja.
2011. jan. 3. 07:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mar inkabb az "Etelek, italok" kategoria. Bameg, Etiopiaban meg eheznek...

Amugy szerintem sok, nem kell minden nap egy fel hutot rapakolni az arcodra, akkor sem ha ezek meg termeszetes anyagok is.

Ha ennyire problemas a borod, hogy ugy gondolod, ezekre mind szukseged van, inkabb keress fel egy borgyogyaszt, aki szakszeruen tudja ezt kezelni.

20/L

2011. jan. 3. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Úristen!!!! O___O Nem sok ez egy kicsit????

Én tudod, mit használok? Minden este megmosom az arcomat Seacret márkájú természetes alapanyagú szappannal, utána meg lekrémezem mélyhidratáló paraffin tartalmú krémmel, ami lehatol egészen a hámréteg aljáig, és onnan hidratál.

Reggel meg össz-vissz megmosom először meleg (amennyire meleget kibírok) majd hideg (jéghideg!) vízzel, és ez nekem spec bőven elég...

2011. jan. 3. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem heti egy pakolás elég 20 percig hagyd fent, több nem kell mert megterheli a bőrödet ráadásul nem lehet tudni hogy nincs-e allergiád vmelyik összetevőre.
2011. jan. 3. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:

heti egy pakolás bőven elég, nemkell egy komplett vegetáriánus menüt az arcodra pakolnod...

amit én használok az csapvíz meg heti egy arcradír és igazán megvagyok elégedve az arcommal, 1-2 pattanásom van összesen mielőtt megjönne

2011. jan. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!