Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg jó a méz az ajkak...

Tényleg jó a méz az ajkak ápolására?

Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? Tapasztalat?
2009. okt. 30. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
igen, jó. puhább lesz az ajkad.
2009. okt. 30. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

igen, én próbáltam, és arcpakolásnak is jó :D szájra: olivaolajas sóval vagy cukorral dörzsöld le az ajkad egy kicsit, óvatosan, ez leviszi a elhalt réteget és kend be mézzel vagy testápolóval és hagyd álni :D ez nagyon jó...

arcra: tojással, mézzel, olivaolajjal, de tehetsz bele mást is, lkend be az arcod, majd mosd le, ettöl is puhább lesz:D ezek az otthoni olcsó praktikák :D

2009. okt. 30. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Én próbáltam a cserepes számra, nekem nem lett jobb tőle sőt. Ha meg még le is nyalod, még rosszabb. Nekem nem jött be.
2009. okt. 30. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2009. okt. 30. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem hasznos volt, bár én imádoma mézet szval általában lenyaltam:PDe pár óra próbálkozás után összejöttxDCsak arra figyelj, h ha a méz meleszívódot vmennyire, mosd le és kend be vmilyen szőlőzsírrala szád.Úgy nagyon jó:D

Vagy a legjobb h ha lefekvés előtt kened be alaposan a szádat mézzel, mert éjszaka jól fel tud szívódni:D

Bár lehetőleg a hátadon aludjál:DVagy oldalt:P:D

2009. okt. 31. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!