Kezelési terv (kozmetikusok help)?
Évvégi vizsgára kezelési tervet kell készítenem. Lady Stella termékekből készíteném el. De sem honlapon sem más oldalakon nem találok leírást részletesen semmilyen termékükről.(mint pl Ilcsinél,vagy Afroditánál)
A lényeg az lenne, hogy az alábbi műveletekhez kellene nekem 1-1 termék (korpás-szeborrhoesás felszíni vízhiányos bőrre) A termék neve hatóanyagai és hatásuk kellene külön külön mindegyiknél.(4terméket sikerünlt kiválasztanom,azoknál értelem szerűen csak hatóanyag+hatás kell)
1.Letisztítás: Szőlő arctej ? ?
2.Tonizálás: Szőlő arctonik ? ?
3.Peeling: Szőlő arcradír ? ?
4.Elektromos kezelés: ? ? ?
5.Tápláló pakolás:? ? ?
6.Összehúzás:? ? ?
7.Befejező masszázs:Relaxáló masszázskrém rozmaring- és citrusolajjal ? ?
(Értelemszerűen felpuhítást,tisztítást,fertőtlenítést kihagytam mert ahhoz nem kell termék)
Kérem aki tud segítsen
Nos,köszönöm.
Igazából a féléves vizsgára amiket megvettem azok még mindig megvannak és így nem látom értelmét megint megvenni mindent. Félévkor ezt használtam, azért ragaszkodok ehhez.
Úgy értetted, hogy más márkájú terméket használhatok?
A dermofiles az milyen?
Mert én úgy tudom nem lehet keverni, vagyis ha pl afroditával csinálnám akkor nem tehetek bele Ilcsis pakolást.
Ha félreértettem a válaszodat bocsi...
A mesteremtől nem nagyon tudok segítséget kérni sajna :/
És köszönöm!!
Szia,
Hát a hatóanyagokra én is rákerestem, de nem találtam, azt csak úgy tudod megoldani, hogy leolvasod az összetételét, megnézed, hogy azokból mi a hatóanyag és egy párat abból kiírsz, a hatásukra meg gondolom nyilván rá tudsz keresni ( ha valamelyiket nem találod, szívesen segítek, de így fejből én se tudom mi van benne). Mondjuk szerintem nem a legjobb termékcsaládot választottad, mert elég kicsi a választéka, és nem is a legprofesszionálisabb, csak azért mondom, mert tudom ilyen kötekedősek a vizsgáztatók. De ha már ezt akarod, akkor esetleg még tápláló pakolásként felrakhatsz LS olíva alga maszkot (spirulina algás), vagy a csokisok közül a gélmaszkot. A többire nem találtam semmi használhatót, de ha bemész a Stellához és körbenézel, biztos akad valami, meg ott hátha van valami normális katalógus is.
Szia!
Jó a választás hatóanyagok terén is.
Elektromos kezeléshez írd a dezinkrusztációt,a viót és az iontoforézist.
Tápláló pakolás:Zselés maszkot!
Összehúzónak:Ichtiol maszk
A befejező masszázst és cickafarkra cserélném.
Ichtiol maszk ? A Stella termékei között van ilyen? Én nem hinném. Más kozmetikumokkal pedig nem keverhetem.
Stellával készítem a kezelési tervet, így minden csak Stellás lehet.
Elektromos kezeléshez ultrahangot írtam, szóval ahhoz kellene valami kozmetikum :/ csak még nem találtam hozzá semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!