Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kókuszolajat hol tudnék...

Kókuszolajat hol tudnék vásárolni? (nem neten rendelni) Eddig még sehol se láttam, csak hallottam róla.

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 01:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem bio boltokban, natúr drogériákban érdemes keresni. Én is 1 éve akarok venni, de sehol nem kaptam. Most találtam a városban 2 ilyen boltot, ahol még nem néztem, majd valamikor ott is megkérdezem. Hátha van.
2011. jan. 3. 09:26
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi! képzeld, pont ma voltam egy bio boltban, és árultak is kókuszolajat, de egy ilyen kis tégelyért kértek 2000 akárhány Ft-ot...úgyh gondoltam várok még vele, hátha vhol jobb áron be tudom szerezni :)
2011. jan. 3. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugh, hát az tényleg jó drága. Neten láttam olcsóbban, de ott meg a postaköltség nagyon sok, és kb. ugyanott lennénk vele. :S
2011. jan. 4. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!