Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell megcsinálni a...

Hogyan kell megcsinálni a ricinusolajos hajpakolást? Azt hallottam hogy tojássárgája kell hozzá és még mi?

Figyelt kérdés
leírnátok hogy hogyan kell elkészíteni és felvinni a hajra.köszönöm előre is a válaszokat!:)
2011. szept. 4. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1 tojás, 2 evőkanálnyi ricinusolaj és 2 evőkanál tejföl =)

én így szoktam =)

2011. szept. 4. 14:03
 2/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:))
2011. szept. 4. 15:11
 3/9 A kérdező kommentje:
és hol lehet venni ricinusolajat?
2011. szept. 4. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
drogériában =)
2011. szept. 4. 17:48
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. szept. 4. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
patikában biztos.
2011. szept. 5. 00:45
 7/9 anonim ***** válasza:
es ez mit csinal a hajjal? csillogossa teszi? vagy egeszsegesse? :)
2011. szept. 7. 22:59
 8/9 Fabyen ***** válasza:

Én olivaolajhoz öntöm a ricinusolajat(1:3arányban,hogy több legyen az olivaolaj), összekeverem és hajfestő ecsettel kenem fel, mint a hajfestéket az egész hajamra, de legalább a tövére és a végére. Érdemes megmelegíteni langyosra. Esetleg ha az egész hajra szeretnéd, akkor kevés langyos vizet hozzá.

Ezután befóliázom a hajam(nagyon hülyén néz ki) és téli sapkát teszek rá. Fél órára vagy éjszakára így hagyom, aztán nagyon jól kimosom.

Hair-vit-et szedek naponta és nagyon egészséges lett ezektől a hajam. Fél éve mérem havonta centivel és volt, hogy bő 1,5 centit nőtt a hajam,miközben egyre erősebb, dúsabb és nőnek mint a bolondgomba az új hajszálaim(és a körmöm is! rendszeresen kérdezik tőlem, hogy ezek valódi körmök vagy műköröm?:-) -ez utóbbi a hair-vit hatása.

2011. szept. 8. 14:29
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)) lehet hogy érdemes lenne nekem is mert a körmeim nincsenek túl jó állapotban:(
2011. szept. 8. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!