S. O. S Nem szeretem a hajam igy ahogy van de a szüleim nem engedik hogy levágja a fodrász mert nekik igy tetszik!? (LENN)
A helyzet az hogy én nekem nagyon nem tetszik a hajam nagyon hosszu (derekamig ér) de én le szeretném vágatni KICSIT kisebbre volt már levágva a hajam régebben (egykicsit vágtak belöle) de visszanőtt. az az igazság hogy nagyon szép de nekem nem tetszik nemtudok vele mitkezdeni vasalgatni meg folyton göndöríteni,felkötve meg borzalmas mert a kicsi babahaj a homolokomnál.. :@ Probaltam rávenni öket de semmi,mindig mondják h de ez igy szép meg stb én meg nem szeretem igy!!! :*(
(megvan tépettve (kicsit) meg van frufrum.. Amint szóba hozom hogy nekem igy nem tetszik meg h unom stb stb mindig vita van belöle mert én meg en nem tudom elfogadni hogy hogy hogy lehetnek ilyenek,azt mondják h megfogom bánni meg stb pedig nem fogom az tuti..
Segitsetek!!!
:(
bocsi csak ideges voltam! :) koszonom a valasozkat..
amm olyan a hajam mint miley cyrus-nak csak egy kicsitt hosszabb g van megtépettve.. :) mások szerint nagyon szép és divatos de nemtom, milvel vegyem rá anyuékat?? valami tipp vagy valami???
Komolyan, a mai gyerekek nem tudják, mi az a lázadás... xD
A szülők mindent megengednek újabban, szóval minden gyerek agyon van lyuggatva stb... Legyen már akkor legalább annyi vér a pucádban, hogy elmész, levágatod, aztán túléltek egy családi hisztit. Két hónap múlva megunod az új hajadat is, és visszasírod a régit.
A te életed. Szánd rá a zsebpénzed, vagy beszélj nagymamával, vagy valaki. Komolyaaaaaaaaaaaaan... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!