Szőkítés hajradírral?
Festett vörös hajam van: [link]
Az eredeti hajszínem középszőke.
Kb augusztus vége óta festem, havonta, tehát 4x volt festve, most dec. 27-én lett volna aktuális újra festetni,, de akkor már nem mentem mivel szeretném visszaszőkíteni.
Viszont elég vékonyszálú a hajam, nem szeretném ha nagyon összetöredezne, ezért gondoltam megpróbálom leszedni valamilyen hajradírral a színnek a nagyját, és utána ráfesteni egy szőkét.
A kérdésem az lenne hogy régebben (vagy 2 évig) ilyennel volt festve a hajam (nem volt vele semmi gond, szerettem nagyon): Londa Color 89-es Platina ezüst (képet nem találtam) és ha most a hajradírral leszedem a színt a vörösről akkor lehet rá ilyen világosat kenni, vagy válasszak egy sötétebb szőke árnyalatot?
Az számít esetleg hogy aranyszőkét (sárgásabbat) Vagy hamvasabb, hűvösebb színűt választok? Mert ha mondjuk narancsos lesz a vörösből akkor lehet arra jobb egy hidegszőke. Vagy nem ? :)
Másodiknak: igen, nekem is jobban tetszik a hamvas, csak azért kérdeztem az aranyszőkét, mert ha mondjuk a vörösből narancsos sárga lesz, akkor ahhoz lehet hogy jobban passzolna egy szintén "sárgás"szőke, mint mondjuk egy hamvasszőke.
Első hozzászóló: Köszönöm szépen, nem gondoltam konkrétan a loreal-ra, hallottam még többféléről is, pl oxy reload, vital remover stb., mondjuk ez azon is múlik hogy itt Debrecenben milyet lehet kapni :) (mert én csak egy fodrász-kellékest ismerek itt). Hétfőn (holnap) megyek egyébként, úgyhogy majd úgyis kiderül hogy náluk milyet lehet kapni, ennek a dm-esnek még utána nézek azért. Te azt próbáltad? Vagy vannak bármilyen tapasztalataid? Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!