Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyenre fessem a hajam?

Milyenre fessem a hajam?

Figyelt kérdés

Kreol bőrű, sötétbarnabarna szemű és sötétbarna hajú lány vagyok. Milyen színűre fessem a hajam? Mi illene hozzám?

Kerestem hnajszíneket, de azt se szereném, hogy elrontsam a hajam egészségét a túlzott leszivatással vagy mivel (nem nagyon értek hozzá bocsi).

Mostani hajszínem kb.:

[link] (Ám nem ilyen szép, nehogy azt higyjétek, mert az ajlába volt lila hajszínező, ami nem jött ki és ott most vöröses meg amúgyis csúnya nagyon:\)

Amik nekem tetszenek:

[link]

[link]

[link]

vagy esetleg linkelhettek ti is. :)

köszi!

2011. jan. 1. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:

nem nagy az eltérés az eredetitől egyiknél sem

de ha nem teccik a sajátod tényleg jót tesz még ha a saját hajszínedhez hasonlóra fested is, kicsit kifényesíti és egységesíti a szerkezetét is sztem

a 2. lehetőséget zárnám ki a másik kettő jobb

2011. jan. 1. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. tetszik a legjobban!
2011. jan. 1. 23:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. jan. 1. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem a csokibarna hajszin tetszik a barnák közül legjobban és az most divat is.Fodrásszal szeretnéd festeni,vagy otthon?Ha otthon csinállod,akkor a Palette hajfestéket ajánlom,én is azt használlom,nagyon jó.Itt megnézheted milyen szinekben van:

[link]

Boldog új évet! :)

2011. jan. 1. 23:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Amúgy fodrásszal szeretném, mert ez lesz az első festés! :)
2011. jan. 3. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!