Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyenre fessem, hogyha ....

Milyenre fessem, hogyha . (kép és magyarázat lennt)?

Figyelt kérdés

szóval ilyen színű most a hajam [link]

mivel most más a formája jobban látszik, hogy ilyan vörös. Nekem nagyon nagyon tetszik csak szeretném, hogy valamivel természetesebbnek látszódjon plusz még az egyik barátnőmnek is ilyen színű (csak eredeti) és nem szeretném, hogy egyforma legyen. Eredeti hajszínem ilyen világos barnás de van benne egy kis rezes árnyalat is. Milyen színnel próbálkozzak?

2011. febr. 2. 12:54
 1/6 A kérdező kommentje:

jelenleg kb ilyen színű a hajam a fényben. [link]

és a formája is ilyen, csak nem mindig felcsatolva, hanem egyszerű egyenes frufru.

2011. febr. 2. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:
ez első kép óta meg volt még egyszer festve az egész és egyszera lenövések. az első képnél nem minden szál volt vörös.
2011. febr. 2. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép ez a szín, én nem változtatnék rajta. :)
2011. febr. 2. 13:12
 4/6 A kérdező kommentje:
nekem is nagyon tetszik, de mégis csak..hogyha egy pici barnát keverek ebbe a festékbe, akkor szerintetek jobban húzódna az eredetihez?
2011. febr. 2. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sötét lenne barnával. Édesanyám pont ezt próbálta és sötétbarna haja lett. Sajnos sokat sötétít az árnyalaton. De lehet, hogy ha sötétszökét (7 vagy 8-as árnyalat) keversz bele, akkor természetesebb lenne.
2011. febr. 6. 09:43
 6/6 A kérdező kommentje:
mostmár eldöntöttem, hogy hagyom, hogy lenőjjön.
2011. febr. 6. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!