Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 20 perc szoli? Magyarázat lent

20 perc szoli? Magyarázat lent

Figyelt kérdés
Télen elmentem 15 percet szoliba szép színem lett ,de 3.nap szinte meg se látszott,h szoliba voltam .Most nyáron elég sokat napoztam ha elmennék szoliba 20 percre mennyi ideig tartana a szép szín?
2011. aug. 8. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
ne úgy csináld hogy egyszerre mész egy csomót. hanem úgy hogy gyakrabban mész kevesebbet, így tartós lesz.
2011. aug. 8. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:
2011. aug. 8. 15:52
 3/3 anonim válasza:

Valószínűleg nem vagy túl fehér bőrű, ha 20 percben gondolkozol.

Én is mindenképpen a többször rövidebb időt ajánlom.

Volt hogy én 2-3naponta jártam 6 percre. Maximum 12 volt és már akkor "csoki" voltam. Próbáld meg ezzel a módszerrel!

Esetleg még használhatsz barnító testápolót (figyelj, hogy ne önbarnító krém legyen mert azután sokáig foltos maradhatsz ha egyenletlenül viszed fel)

2011. aug. 14. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!