Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek, borotválkozhatok...

Szerintetek, borotválkozhatok már?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és...egyszer (1 nappal ezelőtt) megborotválkoztam......

akkor az gond vagy jó......

vagy még hagyjam a pi..ába????

és az igaz ha borotválkozok hamarabb kinő a szőr????

2011. jan. 1. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Én 14 évesen szőrösödtem már annyira, hogy hetente kétszer borotválkoztam.
2011. jan. 1. 11:31
 2/13 A kérdező kommentje:

aha...köszi...:D

és most erősebb a szőrzeted????

vagy normális...???

2011. jan. 1. 11:34
 3/13 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁ, nem igaz, hogy nem bírjátok felfogni, hogy nem nő erősebben. Ha levágod a szőr csúcsát, akkor hátramarad a csúcsa alatti vastagabb rész, és az nő ki, ezért látod erősebbnek.é Amúgy tényleg egyénfüggő, ha jól emlékszem, én már 13 éves koromban borotválkoztam, igaz hetente egyszer. Szóval szerintem te is nyugodtan borotválkozhatsz.
2011. jan. 1. 11:43
 4/13 A kérdező kommentje:

köszi......

és az se számít h mivel???

pl.:én elektromossal csinálom.....

de jobb a másik????

2011. jan. 1. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy akkor arra mit mond a kedves "nemerősödikaszőr" válaszoló, hogy a nem arcon lévő szőr többszöri borotválása után az egy szőrtüszőből kibúvó szőr száma az egy helyett kettő és/vagy három is lehet idővel..? Az mitől más?
2011. jan. 1. 12:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy erősödik a szőr, de előbb-utóbb úgyis meg fog erősödni. A pelyhes szakáll/bajusz meg nem túl esztétikus, tehát ha úgy érzed, akkor nyugodtan borotváld le.

Én a hagyományos borotvát jobban szeretem, de ha neked az elektromos jön be, használhatod azt is, ez egyénfüggő.

2011. jan. 1. 12:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy borotválkozhatsz már! Te tudod, hogy mennyire erős a szőrzeted, de nekem mindenképpen jobban tetszik, ha le van borotválva, de ha már egyszer elkezdted...szerintem borotválkozz. Csak ne hagyd borostásra, mert az viszont nagyon visszataszítóan tud hatni főleg, egy 14 éves fiún. Hamarabb nő persze..., de most nem tudsz mit csinálni. 1-2 éven belül ígyis-úgyis el kellene kezdeni....
2011. jan. 1. 12:24
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! :)
2011. jan. 1. 13:16
 9/13 A kérdező kommentje:
és kb..... hány naponta???
2011. jan. 1. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Én ha fiú lennék, és nem lenne még arcszőrzetem ennyi idősen, biztos nem borotválkoznék.

Ráérsz még te ezzel, és szerintem örülj neki, hogy nem kell állandóan a tükör előtt állnod.

Hidd el nagyon hamar meg fogod unni, és aztán csak bánhatod, hogy anno olyan hamar elkezdted a borotválkozást és hamarabb kinőtt a szőrzeted.

Nem kell sietni. ;) Minden meg fog érkezni a maga idejében. :)

2011. jan. 1. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!