Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Szőrtelenítitek a...

Lányok! Szőrtelenítitek a karotokat? (akinek szőrös)

Figyelt kérdés

Ha igen, mivel?

Epilátor? Borotva? Gyanta?

Gondolkozom,h szőrtelenítsem,csak félek,h rondább lesz.

Elég sűrű viszont alapból is...

Esetleg tipp,akinek hasonló probleme van/volt? :)

2010. dec. 30. 21:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom... én úgy vagyok vele hogy már 21 éves vagyok és sosem szőrtelenítettem csak max kiszőkítettem az jó volt dbig.. de engem már zavar. Szóval oké,h fogadjuk el magunkat,de most már fusztrál ahogy egyre idősebb leszek meg nőiesebb..

Egyébként az epilátorról én is azt hallottam h nem lesz dúsabb és erősebb.

2010. dec. 30. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Én legelőször leborotváltam, aztán amikor elkezdett visszanőni leepiláltam.( a rövidet már könnyebb volt) Nagyon meglepődtem, hogy nem fájt, mert a lábamon pl nem bírom ki.

(ja és én idén csináltam először)

24/L

2010. dec. 31. 08:19
 13/17 anonim ***** válasza:

En nem, mondjuk annyira nem is szoros, ellenben az egyik osztalytarsam leszortelenitette szortelenito kremmel, mikor visszanott neki sokkal feketebb es durvabb volt.

17/L

2010. dec. 31. 08:44
 14/17 anonim ***** válasza:
én igen, epilátorral
2010. dec. 31. 09:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Én gyantázom egy ideje, de a barátomnak is be kell segíteni, mert oldalt nem nagyon látom, és nehéz letépni :) Igaz nekem értelme nem sok van, mert rossz indulattal is csak sötétszőke a szőr a karomon, de én jobban érzem magam így. De nem rendszeresen szedem. Amikor eszembe jut. Pár havonta. Nekem ritkult.

18/L

2010. dec. 31. 10:37
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi hozzászólásokat:)

csak attól félek,h amikor kezd kinőni h akkor szúrni fog meg borostás lesz :S

és az meg eléggé feltűnő..mert így nekem nem is érezni h szőrös,de látványra meg nagyon.

ezért dilemmázok :S :D

2010. dec. 31. 13:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Lekaptam ^^
2010. dec. 31. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!