Lányok! Szőrtelenítitek a karotokat? (akinek szőrös)
Ha igen, mivel?
Epilátor? Borotva? Gyanta?
Gondolkozom,h szőrtelenítsem,csak félek,h rondább lesz.
Elég sűrű viszont alapból is...
Esetleg tipp,akinek hasonló probleme van/volt? :)
Én 1 éve szőrtelenítem. Kénytelen voltam rászedni magam, mert nagyon sok fekete szőr volt a karomon, ami nyáron elég visszataszító, ha olyan felsőben vagyok. Epilátorral szoktam és elég 3 hetente :) Elején fájt a karomon, de mostanában kibírom.
18/L
köszi a választ:)
és visszanőni csak 3 hét után kezd? :O
addig teljesen sima?
második válaszoló: nekem nem csak pár fekete szál van:D
hanem rendesen dús és hosszú is :D:D
én igen, egy jó ideje. eleinte gyantával, az utóbbi időben meg már epilátorral.
ha téged zavar akkor szerintem te is csináld meg feltétlenül. 100x jobb. egyébként olyan 2 hét után már kezd kinőni, de akkor is jobban néz ki mintha teljesen ki lenne.
rád bízom, de javaslom, nem lesz csúnyább, nekem se lett :)
Télen nem foglalkozom vele, nyáron viszont le szoktam gyantázni.
Nem vettem észre, hogy bármi változna, nem tűnik sem sűrűbbnek, sem sötétebbnek, semmi.
20L
Sajnos nagyon szőrös típus vagyok (a derekamat és szőrtelenítenem kell) és így van ez a karommal is. Epilálom 17 éves korom óta, vagy néha idő hiányában borotválom, de ez ritka, mert 2 napos a hatása és mindig benő utána jó pár szőröm. Eléggé fájni szokott, a testem többi részén gyantázok, de egy karhoz sajnálom az időt, amíg felmelegszik a gyanta. Mielőtt nekikezdek, megütögetem a kezem, de úgy, hogy kipirosodik, és így nem fáj annyira. Nem kötelező szőrteleníteni a karodat, de én pl jobban érzem magam tőle. Ha zavar, és elszánod magad, az epilátort vagy gyantát ajánlom. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!