Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Szőrtelenítitek a...

Lányok! Szőrtelenítitek a karotokat? (akinek szőrös)

Figyelt kérdés

Ha igen, mivel?

Epilátor? Borotva? Gyanta?

Gondolkozom,h szőrtelenítsem,csak félek,h rondább lesz.

Elég sűrű viszont alapból is...

Esetleg tipp,akinek hasonló probleme van/volt? :)

2010. dec. 30. 21:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én 1 éve szőrtelenítem. Kénytelen voltam rászedni magam, mert nagyon sok fekete szőr volt a karomon, ami nyáron elég visszataszító, ha olyan felsőben vagyok. Epilátorral szoktam és elég 3 hetente :) Elején fájt a karomon, de mostanában kibírom.

18/L

2010. dec. 30. 21:29
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem, pedig vannak fekete szálak. Ez van, senki sem tökéletes:)
2010. dec. 30. 21:35
 3/17 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

és visszanőni csak 3 hét után kezd? :O

addig teljesen sima?

2010. dec. 30. 21:35
 4/17 A kérdező kommentje:

második válaszoló: nekem nem csak pár fekete szál van:D

hanem rendesen dús és hosszú is :D:D

2010. dec. 30. 21:36
 5/17 anonim ***** válasza:

én igen, egy jó ideje. eleinte gyantával, az utóbbi időben meg már epilátorral.

ha téged zavar akkor szerintem te is csináld meg feltétlenül. 100x jobb. egyébként olyan 2 hét után már kezd kinőni, de akkor is jobban néz ki mintha teljesen ki lenne.

rád bízom, de javaslom, nem lesz csúnyább, nekem se lett :)

2010. dec. 30. 21:44
 6/17 anonim válasza:

Télen nem foglalkozom vele, nyáron viszont le szoktam gyantázni.

Nem vettem észre, hogy bármi változna, nem tűnik sem sűrűbbnek, sem sötétebbnek, semmi.

20L

2010. dec. 30. 21:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. 1,5-2 hétig teljesen sima nekem. Utána azért már érzem, hogy kezd szúrni :)
2010. dec. 30. 21:46
 8/17 anonim válasza:
nekem is fekete szőrszáalaim vannak de én nem szőrtelenitem, mert nekem biztos sűrűbb, feketébb és keménzebbek lennének a szálak, mert a testemen ezt tapasztaltam idáigükivéve a lábamon, szóval a karom az elmarad.egzébként sem "divat" nálunk.max kiröhögnek a hátad mögött, hogy egyik napról a másikra szõrtelen lettél :))
2010. dec. 30. 21:52
 9/17 anonim válasza:
uhh,nehari a helyesírásomért csak külföldi vagyok és még nem szoktam meg a gépen az ékezetes írást xd
2010. dec. 30. 21:54
 10/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon szőrös típus vagyok (a derekamat és szőrtelenítenem kell) és így van ez a karommal is. Epilálom 17 éves korom óta, vagy néha idő hiányában borotválom, de ez ritka, mert 2 napos a hatása és mindig benő utána jó pár szőröm. Eléggé fájni szokott, a testem többi részén gyantázok, de egy karhoz sajnálom az időt, amíg felmelegszik a gyanta. Mielőtt nekikezdek, megütögetem a kezem, de úgy, hogy kipirosodik, és így nem fáj annyira. Nem kötelező szőrteleníteni a karodat, de én pl jobban érzem magam tőle. Ha zavar, és elszánod magad, az epilátort vagy gyantát ajánlom. :)

21/L

2010. dec. 30. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!