Miért van az hogy nagyon hamar zsírosodik a hajam?
Ez alatt azt értem hogy pl. tegnap este hajat mostam és már ma délután zsíros csapzott eléggé.:( pedig 3 -4 naponta mosom. Már mindent kiprobáltam az ég világon. Szárazsampntol kezdve a hajszeszig mindent! :(
Ötleteket kérnék! köszönöm
Nekem akkor szokott zsírosaodni, ha zsíros/oljaos dolgokat eszek. Próbáld ki azt, hogy pár napig csak csirkemell, vizes tonhal, víz, meg ilyeneket eszel.
Biztos, hogy nem fog annyira zsírosodni.
Szia! Próbálj ki olyan sampont ami nem 2 az 1-ben, hanem úgynevezett tisztítósampon (a pantene-nek van ilyen, átlátszó flakonban van). Sajnos a sima samponok is nagyon sokmindent tartalmaznak ami csak elnehezíti a hajad. Nekem akkor szokott elzsírosodni hamar, ha sok kencét rakok rá (pl: balzsam, hab, lakk, vagy wax) kerüld ezeket, és csak valami vizes bázisú fixálót használj (ezt szerintem érdemes fodrász kellékesben beszerezni: Schwarzkopf Lisap Top Care Dúsító spray). Ha törik a hajad, akkor a Loreal-nak van egy piros színű hajvégápoló széruma.
+ egy természetes tipp: egy liter vízbe rakj egy evőkanálnyi ecetet, és avval öblítsd le a hajad hajmosás után. Picit hagyd rajta, és tiszta vízzel mosd le.... ez az egyik leghatékonyabb módszer, és a korpa ellen is jó!
Kérlek titket irjatok hasznos tanácsokat!!!!
KÖSZÖNHÖM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!