Hány fokon vasaljátok a hajatokat?
Figyelt kérdés
És milyen hajvasalótok van?
230fokon jobban megmarad a hajam,mintha 200on vasalnám?
2010. dec. 25. 19:36
11/17 anonim válasza:
az enyim f.s, csak 240°C-ig melegszik... Úgyhogy annyival. Remington. Az a legjobb!
12/17 anonim válasza:
Lányok ne károsítsátok ennyire a hajatokat! :( Én megbántam. Igaz szép egyenes volt a hajam, de mertem új, egészségesebb hajakat kipróbálni! A hullámos, göndör is szép! Bocsi az offért, amúgy kéthetente egyszer vasalom (régen napi kétszer is) akkor pedig próbálom minél kevesebb fokozaton de tuti hogy 200 alatt van, max 190!
13/17 anonim válasza:
300 fok? Én max. 200-on szoktam, de azzal is szinte már fáj vasalni... pedig az én hajammal iszonyatosan sokat kell szenvedni, hogy egyenes legyen, és az sem tartós, de azért nem teszem tönkre a hajam, hogy pár napig egyenes legyen... nem éri meg...
14/17 anonim válasza:
Istenem...xD Nincs olyan hajvasaló, ami 270-300 fokig melegszik. Olyan is csak 1-2 van, ami 240fokig melegszik fel, de a legtöbbnél a max 230fok.
Amúgy én 230fokon, kb havi 3x
16/17 anonim válasza:
ja előző vagyok, és napi 600szor xddd
17/17 anonim válasza:
Hajmosas utan vasalom csak es 230 fokon, de agyalok hogy kevesebbre raszokok, ha itt sokaknak az is kivadalja. Vki vasalja a legkisebb fokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!