Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Srácok? Pasik? Vélemények?...

Srácok? Pasik? Vélemények? Gondolatok?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek kiábrándító, ha egy alapvetően csinos, szép arcú, szexi csajnak vannak pattanásai, de attól még igényes és ápolt ? Szóval, hogy nem tökéletes az arcbőre. Ti pasik ezt nagyon figyelitek, hogy tökéletes legyen az arcbőr, vagy fontosabb az összkép, hogy pl.: csini, szép haj, smink, stb..és nem baj, ha kicsit problémás a bőre. Srácok erre lennék kíváncsi. : D
2010. dec. 25. 02:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

OFF

A pattanások nem ürülnek ki maguktól, szóval szerintem kérdezd meg a bőrgyógyászt, hogy elmehetsz-e kozmetikushoz, ha legközelebb mész hozzá. Nekem hónaponta kell mennem, 2 hónaponta vérvétel. De azért utána se várj olyan nagy csodát, ha már kinyomkodták őket, nagy valószínűséggel kell 2-3 alkalom, mire kijön az összes. És mivel vékonyabb lesz a bőr a gyógyszertől, ezért sokáig tart majd (nekem először 1,5 hónap volt) mire naggyából begyógyulnak... Én múlthéten voltam 4. alkalommal a kozmetikusnál, de már csak néhány volt benne, meg is dicsérte, hogy milyen szép a bőröm, és már aznap nem is látszódott a nyomkodás nyoma, meg az előtte lévő kezelés után se :) Szóval most egy elég kemény időszak jön, hidd el... Ha nem lettek volna ott a barátaim mellettem, akkor én se tudom, hogy mit csináltam volna... Hála istennek ők nem foglalkoztak azzal, hogy milyen az arcom, ugyanúgy viselkedtek velem, mint bármikor. Javulás majd csak akkor várható igazán, de akkor rohamosan, amikor már nincsenek pattanások és azok gyógyulgatnak. A kamillás gőzölögtetés jó a bőrnek, azt ajánlom neked. Meg az élesztős-VIZES (NEM tejes!) pakolás is segít a gyulladást lehúzni. Én kezdésnek 10 mg-ot szedtem naponta. Nagyon sok mellékhatása van a gyógyszernek, de nálam az ajkak szárazsága jelntkezik, az se durván de azért mindig van nálam ajakír, de gondolom ezt az orvos elmondta neked is, hogy mindig kend a szád. Nekem még az orrom szokott vérezni, de arra is kaptam orrcseppet.

2010. dec. 26. 18:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nah jó...fiúk, de mi van akkor ha a lánynak azért van sok pattanása meg miteszere mert örökölte a zsíros bört (ami tudjuk, hogy kihozza) és ha kezeli sem múlik el??? Mert van 1-2 ilyen...szóval így gondolkodjatok.

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam. De ez felháborító, hogy így beszélnek az ártatlan emberről aki néha nem is tehet róla hogy olyan a bőre.

2010. dec. 26. 18:57
 13/13 anonim válasza:
100%

szerintem fiatalon nem gáz , még ha a többiek szóvá is teszik .. nekem szerencsére nem volt gyakori az arcomon a pattanás ...

ha csak néhány van az arcodon az még nem annyira gáz de ha sok és látszik h nem ápolt a bőr akkor visszataszító tud lenni egy idegen számára . van 1-2 haverom akinek több van mint kéne én nem szoktam basztatni ezért látom h kezelteti nincs miért szólni , ha nem kezeltetné akkor megjegyezném neki h mivan pötyi :D

szerintem nekem azért nincs az arcomon mert sok sört iszok :D és leszárítja a pattikat :D

22/f

2010. dec. 26. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!