Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények? Egyéb gondolatok, mi jut először eszedbe? XD
Vélemény?
... "Qrva gáz" Nekem is ez jutott eszembe erről... Meg az, hogy valószínűleg nő vagy baszod... -.-"
De most komolyan, mit vársz? Dugnálak, írjál emailt?
Inkább ezt hallgasd meg azt örülj a csöcseidnek, biztos szebbek mint a fejed:)
Am a képeken nem én vagyok. elég nehéz is lenne,mivel nekem nem nőttek ilyenek.és nem is fognak.
csak kíváncsi voltam rá h másik is gáznak tartják-e.
"csak kíváncsi voltam rá h másik is gáznak tartják-e."
olol
Hát persze. Ha látok valami gázosat neten, én is mindigm egkérdezek mindenkit, hogy szerintük is gáz-e. Haha.
Amúgy azt is megmagyarázhatná valaki, hogy mi a gáz abban, hogy valaki ilyen képeket feltesz, amikor az égvilágon senki nem fog rájönni, hogy kicsoda az illető.
Először ezek jutottak eszembe:
Mellek...nekem is vannak...az enyéim jobbak...aki meg feltette egy ringyó, én se pakolgatom fel magam mindenhová, hogy utána a különböző "sunáználak", "szúrnám a f*sódat", k*rnálak" kommentekre maszturbáljak.
Nagyjából ennyi:D
12:54
Értelems választ mégsem adtál te sem. Elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!