Pattanások, időszakosan előjönnek, mi az oka?
hali, még serdülő korban vagyok, és fiú. Azt vettem észre, hogy amikor többet maszturbálok, tehát naponta v. kétnaponta, olyankor sokkal durvábban előjönnek a miteszerek, pattanások az arcomon. lehet van valami összefüggés ezek között ?
de van amikor totál rendbe jön az arcom, eltart 1 hétig, és utánna megint tök durva lesz. pedig fiú vagyok és a lányoknál ha jól tudom a menstruációs időszakba szokott ez megtörténni ..
valamint szinte minden reggel iszok egy pohár kakaót vagy tejet, ettől lehetnek pattanásaim ?
Sok gyógyszert kipróbáltam amit orvos írt ki meg jártam kozmetikába meg mindenhová de talán természetesen múlik el.
Egy gyógyszerről hallottam ami eltünteti hormonálisan. Menj el börgyógyászhoz és kérdezd meg ki lehetne-e iratni mert elég durva mellékhatásai lehetnek. Sőt kell még a szülő beleegyezése is hogy nem fogják a felelősséget vállalni ha valami elromlik benned :S Ranbaxy Sotret isotretinoin a gyógyszer neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!