Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet ez a "hólyag" az...

Mi lehet ez a "hólyag" az arcomon és hogy lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés

Az államon sok a miteszer és pár napja egy hólyagszerűség nőtt oda...Nem nagyon látszik, de ha hozzáérek az fáj....Kinyomni próbáltam de (egyenlőre) nem sikerült...:S

14/l

2009. jan. 21. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:

nem tudom mi. (De én azt tanácsolom hogy a miteszereket,pattanásokat stb. ne nyomd ki!!!!!

Késöbb csak hegek maradnak.Ha hagyod hogy ott maradjon akkor néhány napon belül eltűnik. De ha 2 havonta jársz kozmetikushoz akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe)

2009. jan. 21. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még pár napot vele, mielőtt kinyomnád! Lehet hogy az a hólyag magától is elmúlik. Viszont ha nem akar elmúlni akkor ki kell nyomni ugyanis ameddig benne van a.... addig nem fog elmúlni magától, tehát akkor ki kell nyomnod. De óvatosan bánj vele!
2009. jan. 22. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Baratnomnek is volt aztan nyomkodta aztan amikor mar a fel arca tele volt holyaggal, kiderult, hogy HERPESZ!!! volt es szepen el is fertozte minden fele.

Aztan egy honapig kenegetnie kellett.

Menjel el borgyogyaszhoz es a pattanasokra meg azt tudom javasolni, hogy

1.NE hsznalj TERMEKEKET (semmilyet!) hanem naponta 4-5 alkalommal langyos-meleg vizzel (max egy ici picike Dove szappant tegyel a kezdere) mossal arcot es a csak a sajat reszedre rendszeresitett arctorolkozovel torold szarazra.A torcsit is csereljed ket naponta.

Havonta egyszer meg csinalj jo kamillas gozolest es utana csak ugyanigy mossal arcot-NEM KELL SEMMIT NYOMKODNI AKKOR SEM!

2.A mitesszerekre pedig neha menj el kozmetikushoz de ne engedd neki hogy kinyomkodja a konkret pattanasokat, mert hegesedni fog es azt mar csak plasztikaval tuntetik el a borodrol!

Hidd el az en csaladomban mindenki ilyen pattanasos tipus, ugyhogy tapasztalatbol beszelek.

Ez hasznalni fog!

Cia :)

2009. jan. 29. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!