Mi lehet ez a "hólyag" az arcomon és hogy lehet eltüntetni?
Az államon sok a miteszer és pár napja egy hólyagszerűség nőtt oda...Nem nagyon látszik, de ha hozzáérek az fáj....Kinyomni próbáltam de (egyenlőre) nem sikerült...:S
14/l
nem tudom mi. (De én azt tanácsolom hogy a miteszereket,pattanásokat stb. ne nyomd ki!!!!!
Késöbb csak hegek maradnak.Ha hagyod hogy ott maradjon akkor néhány napon belül eltűnik. De ha 2 havonta jársz kozmetikushoz akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe)
Baratnomnek is volt aztan nyomkodta aztan amikor mar a fel arca tele volt holyaggal, kiderult, hogy HERPESZ!!! volt es szepen el is fertozte minden fele.
Aztan egy honapig kenegetnie kellett.
Menjel el borgyogyaszhoz es a pattanasokra meg azt tudom javasolni, hogy
1.NE hsznalj TERMEKEKET (semmilyet!) hanem naponta 4-5 alkalommal langyos-meleg vizzel (max egy ici picike Dove szappant tegyel a kezdere) mossal arcot es a csak a sajat reszedre rendszeresitett arctorolkozovel torold szarazra.A torcsit is csereljed ket naponta.
Havonta egyszer meg csinalj jo kamillas gozolest es utana csak ugyanigy mossal arcot-NEM KELL SEMMIT NYOMKODNI AKKOR SEM!
2.A mitesszerekre pedig neha menj el kozmetikushoz de ne engedd neki hogy kinyomkodja a konkret pattanasokat, mert hegesedni fog es azt mar csak plasztikaval tuntetik el a borodrol!
Hidd el az en csaladomban mindenki ilyen pattanasos tipus, ugyhogy tapasztalatbol beszelek.
Ez hasznalni fog!
Cia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!