: Este sztem lázas voltam és reggelre lett egy pici hólyag a számon, hogyan tudnám eltüntetni?
Este sztem lázas voltam és reggelre lett egy pici hólyag a számon, hogyan tudnám eltüntetni?
Az a baj h délután randim lesz egy fiúval,akiért már rág oda vagyok. Biztos meg akarna csókolni,de így?
Pénzem nincs arra herpesz tapaszra amit reklámoznak,kolis vagyok. A sráccal is direkt ugy beszéltünk h sétálgatunk mert egyikünknek sincs pénze h beüljünk valahova.
Nincs vmi házi praktika amivel eltüntethetném? Látszani nem látszik,csak érezni.
ha fiút nem zavarja h ott van,hagyhatom h megcsókoljon,nem fertőző?:
Nem kell feltétlenül csókolózni az első randin ám :) - persze tudom, a hormonok.... Eltűntetni sajnos nem tudod, és igen fertőző, jobb ha így nem csókol meg a fiú, mert lehet nem örűlne ha másnap ő is herpeszes lenne...
Fogkrém egyébként jó rá, gyorsan leszárítja, esetleg jegelheted is, bár ez koliban nem hiszem, hogy megoldható...
Ha herpeszed van,akkor fertőző,főleg ha Ő is hajlamos rá.
Én úgy szoktam csinálni,h le jegelem és ha mázlim van akkor nem lesz nagyobb!
Ha meg Veled szeretne lenni akkor ne érdekelje a herpesz,tény zavaró tényező,de nem Te tehetsz erről!
Sok sikert a randihoz :)
20/L
Attól még fertőző. Ha elkapja, tuti biztos, hogy ez volt az utólsó csók, inkább hagyd ki most.
A patikában nemcsak tapaszt lehet kapni, hanem kifejezetten herpeszre való gyógyszert is, sokkal olcsóbban. A fogkrémmel max. annyit érsz el, hogy jó kisebesedik.
a neten találtam h ecettel kel kenegetn az lejjebb viszi,hát vmit segített,kis szájfénnyel el tudom takarni.
Meg majd max nem engedem h megcsókoljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!