Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tetszik ez a csaj?...

Hogy tetszik ez a csaj? Lányok válaszára is kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 15. 18:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
28/no, szerintem nagyon szep. en is igy neztem ki 3 evvel ezelott,mert levagattam a hajam kopaszra...csak ugy. a szemoldokom rosszabb volt mint a kepen levo lanye,es odarajzoltam. annyi volt a kulonbseg,hogy nekem is szep az arcom,de kozel sem allt jol a kopasz mint ennek a lanynak. ma mar megnott a hajam,es a szemoldokom is,es gyonyorunek mondanak az emberek. amugy csak azert vagattam le a hajam,hogy bebizonyitsam,az embereknek mennyire fontos a kulso,es nem voltam beteg. csak egy proba volt. nem ajanlom mindenkinek mert nem egyszeru. de megismertem az embereket,mennyire a kulsosegekre adnak. mint mar mondtam,nagyon szep lany volta,es vagyok is,ez mindenkitol csak bokokat kaptam,kivancsi voltam,ha csunya leszek milyenek is az emberek valojaban.hat megtudtam. amugy nem pozitivum. de a lany nagyon szep,es kulonleges"!!!!!!!
2010. dec. 18. 16:13
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
borzalmacska
2010. dec. 18. 16:28
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Se_ggfejek vagytok, arra nem gondoltatok, hogy betegség miatt kopasz??

Ha meg csak divatból akkor sem kéne kritizálni, mert lehet neki ez a stílus jön be, így érzi jól magát és akkor mi van? Miért fáj az ennyire nektek, hogy ilyen bunkónak kell lenni vele?

Kedves kérdező, ha te vagy a képen, akkor csak annyit tanácsolnék, hogy hagyd meg egy picit vastagabbra a szemöldöködet, egyébként szép vagy.

19/L

2010. dec. 18. 16:52
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, a véleményekre volt kíváncsi a kérdező és nem azt kérte hogy hazudjuk azt hogy szép!
2010. dec. 18. 17:34
 35/37 anonim ***** válasza:
Amúgy naaagyon szép csak lenne haja és akkor nagyon jól nézne ki... :) De ha tényleg betegség akkor sajnálom de ez tény!
2010. dec. 18. 17:40
 36/37 anonim ***** válasza:
Szerintem szép arca van. Hosszú hajjal tényleg szebb lenne, de ha betegség miatt kopasz, akkor erre vonatkozólag nem mondtam semmit.
2010. dec. 18. 21:15
 37/37 anonim ***** válasza:

Kedves 17:34-es

Én egy szóval sem mondtam azt, hogy mondjátok neki azt, hogy szép ha ti nem úgy gondoljátok, csak annyit mondtam, hogy meglehet fogalmazni kulturáltabban is a véleményeteket, úgy, hogy az ne legyen sértő.

2010. dec. 19. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!