Hogy tetszik ez a csaj? Lányok válaszára is kíváncsi vagyok!
2010. dec. 15. 18:45
1/37 anonim válasza:
lány vagyok. hát a válaszom az h nincs válaszom, mert sztem nemlehet egylapon említeni a nőkkel
2/37 anonim válasza:
Szerintem szép arcú, de nem tetszik, hogy kopasz.
3/37 anonim válasza:
Ha nem lenne kopasz, pl hosszú haja lenne, nagyon szép lenne. Ez a kopasz fej viszont nagyon rosszul áll neki.:S Tanácsom, hogy növessze meg, mert akkor nagyon szép lenne:)
17L
4/37 anonim válasza:
Jesus... Ha lenne haja, meg normális szemöldöke, nem lenne rossz.
21N
5/37 anonim válasza:
Tetszik, hogy nem foglalkozik mások véleményével ( mivel kopasz ) Egyébként szerintem szép az arca.
6/37 anonim válasza:
Szerintem nem divatból kopasz! Egyébként szép arcú, és ami látszik a képből, arra következtetek, hogy az alakja is jó. Szóval nem rossz csaj!;) 23/L
8/37 anonim válasza:
Szép lenne, de nem tetszik, hogy kopasz. Rövid hajjal is jól nézne ki, nem kellene feltétlenül hosszú haj.
9/37 anonim válasza:
igen, az arca szép, a szemöldöke nem. egy pici haj sem ártana neki, bár én szerintem azért kopasz, mert leszbikus és a kapcsolatban ő képviseli a 'férfit'. na nem rosszallóan írtam ...
10/37 anonim válasza:
nem tetszik!Lány vagyok,de szerintem egyáltalán nem jó ez a szemöldök és ez a beállás sem!1 nem divatos,2 áá ezt lehetetlen elmagyarázni úgy hogy ne szakszavakkal mondjam:)
Szóval ő egy passzívfotogén alkat és elég rossz hogy kopasz...ekkora tóth gabi fan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!