Hogy tetszik ez a csaj? Lányok válaszára is kíváncsi vagyok!
2010. dec. 15. 18:45
21/37 anonim válasza:
Nagyon tetszik az hogy kopasz,meg a több fülbevaló...extrém stílusról és magabiztosságról árulkodik.
tetszik.
16.L.
22/37 anonim válasza:
Egyetértek a 2. válaszadóval.Ha lenne haja,szép lenne...
23/37 anonim válasza:
Bár belegondolva,az is lehet,hogy betegség következtében hullott ki a haja,akkor meg elismerésem,hogy felvállalja...
24/37 anonim válasza:
Ha direkt kopasz, nem tetszik, ha beteg nagyon sajnálom:(
26/37 anonim válasza:
i have more pics of this beauty. she did self shave.
Nem beteg. Habar az angol kommentalas hibas.
27/37 anonim válasza:
háth sztem szép az arca...és ha lenne haja akkor nagyon szép lenne...ha beteg akkor nagyon sajnálom:(
ha nem akkor meg növessze meg a haját mert ugy szép lenne
28/37 anonim válasza:
Szerintem ha tüsis haja lenne akkor az sokkal jobb lenne mint hogy kopasz!
16/L
29/37 anonim válasza:
Vannak lányok, akiknek viszonylag jól áll a kopaszság. Ő nem az. Ráadásul undorító a szemöldöke.
30/37 anonim válasza:
fúúúúúúj!!!!!!!!!!!! már bocs...... utálom hogyha kopasz egy ember (mármint ha nem az öreg kortól, mert akkor nem ő tehet róla.......)... főleg ha lány....
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!