Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék narancsbőr...

Mit tehetnék narancsbőr ellen? Krémek közül melyik a legjobb, ami hatásos is?

Figyelt kérdés

A fóliásos dolgot letudnátok írni, hogy mit hogy kell pontosan?:S

Azt is olvastam, hogy zuhany közbe dörzsölgetni...elég,h a csak a kezemmel dörzsölgetem? Vagy van erre valami ?

Köszi, ha tudtok segíteni.

2010. dec. 12. 18:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Érdekelne :)

2010. dec. 12. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:
írhatnék neked privit? és ot leírnám a kajálást is:) meg az edzéssel kapcsolatban 1-2 dolgot, hogy én hogy csinálom!:)
2010. dec. 12. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Tüzes paprika gél

125 ml

laza, cellulites bőrre

erős keringésfokozó, rugalmasító

Növényi hatóanyagai:

Paprika, Jukka, Fahéjolaj

A Tüzes paprika gélt a cellulitkezelések hatékonyságának növelése céljából fejlesztettük ki. Paprika-, fahéj-olaj- és alkoholtartalmának köszönhetően még intenzívebb vérbőségfokozó hatást fejt ki, ami a fokozott salakanyag-eltávolítást segíti. A gél legfontosabb hatóanyaga a paprika, mely kapszaicinben gazdag, de tartalmaz karotinoid típusú festékeket (kapszantin, β-karotin, kapszorubin), cukrokat, flavonoidokat és vitaminokat (C, B2, B3, E). A gél másik komponense a fitoösztrogénekben gazdag, bőrpuhító hatású jukka, ami kellemes, lágy tapintásúvá teszi a bőrt.

Erőteljes keringésfokozó hatására a bőr kipirul, ez nem allergiás reakció.

• Közepes vastagságban vidd fel a narancsbőr sújtotta felületekre és fóliázd le. 20-25 perces hatóidő után mosd le a pakolást. Kúraszerű használata ajánlott: 2–3 naponta 12–15 alkalommal használd. Ne feledd, hogy a megfelelő napi vízfogyasztás és a rendszeres mozgás fontos kiegészítője a kúrának.

Ha érdekelnek más Ilcsi termékek is: www.ilcsi.com

Ha komolyabban érdekel a gél (ár, stb.) írj privátot. Vaterán és teszveszen keresztül megvásárolható tőlem. Amúgy csak Ilcsis kozmetikusoktól tudod még megvenni, de ők általában nagyon nagy haszonnal árulják, főleg Pest megyében.

2010. dec. 12. 23:27
 14/15 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:51

Igen, írhatsz nekem privit :) )bocsi , csak nem tdtam gépnél lenni.

Utolsó:Köszi, hogy leírtad!:)

2010. dec. 14. 09:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja és sajnos nem tudok neked privit írni , mert nem jelzi ki :s
2010. dec. 14. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!