Szeretnék venni hajvasalót, de milyet?
Most Remington S1031 hajvasalóm, van, de már 4-5 éves és kezd kopni a kerámia része a lap oldalán, és nem úgy vasal már ahogy kéne, de nagyon megvagyok elégedve ezzel a márkával. De elgondolkoztam, hogy lehet márkát váltok, Bellissima hajvasalókat néztem, jókat olvastam róluk.
Szerintetek mennyire jók, a bellissima hajvasalók és melyik a legjobb? max.15ezerért vennék! 23/N
Köszönöm a válaszokat!
Ahogy húzza, hogy vasalja, a tincsnek, amit megfog, a fele kiszaladgál a lapok közül. Hú, nehéz ezt elmondani,valószínűleg neked jó hajvasalód volt eddig, és el sem tudod képzelni. :)
Szóval nem fedi le teljes egészében a hajat a vasaló, a hasznos területe csak kb. a fele.
Barátnőm is így járt, ő most úgy vett hajvasalót, hogy kinyitogatta az összeset az Tescoban (asszem. Vagy Auchan, vagy akármelyik), összecsukta őket, és bizony,nem mindegyik fajta illeszkedik tökéletesen. És nem is a legdrágább a nyerő.
Nekem is ilyenem van, és nagyon szépen kivasalja a hajamat!! imádom^^ =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!