Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék venni hajvasalót,...

Szeretnék venni hajvasalót, de milyet?

Figyelt kérdés

Most Remington S1031 hajvasalóm, van, de már 4-5 éves és kezd kopni a kerámia része a lap oldalán, és nem úgy vasal már ahogy kéne, de nagyon megvagyok elégedve ezzel a márkával. De elgondolkoztam, hogy lehet márkát váltok, Bellissima hajvasalókat néztem, jókat olvastam róluk.

Szerintetek mennyire jók, a bellissima hajvasalók és melyik a legjobb? max.15ezerért vennék! 23/N

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 8. 10:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Bellissimás hajvasalók közül ezzel szemezek : [link]
2010. dec. 8. 10:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem a márka a legfontosabb, hanem az,hogyha összecsukod a hajvasalót, a két kerámialap VÉGIG összeérjen, tehát egy mikronmilliméternyire se távolodjon el egymástól. Én fillérekért vettem az enyémet, de mindenki ezt használja a baráti körömben, unokahúgomnak drága Remington van, és kicsúszik a haja a lapok közül... A lányeg: záródó legyen, és kerámiás természetesen. Nem feltétlenül kell 15öt ráköltened.
2010. dec. 8. 10:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy kicsúszik a haja a lapok közül?
2010. dec. 8. 10:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Ahogy húzza, hogy vasalja, a tincsnek, amit megfog, a fele kiszaladgál a lapok közül. Hú, nehéz ezt elmondani,valószínűleg neked jó hajvasalód volt eddig, és el sem tudod képzelni. :)

Szóval nem fedi le teljes egészében a hajat a vasaló, a hasznos területe csak kb. a fele.

Barátnőm is így járt, ő most úgy vett hajvasalót, hogy kinyitogatta az összeset az Tescoban (asszem. Vagy Auchan, vagy akármelyik), összecsukta őket, és bizony,nem mindegyik fajta illeszkedik tökéletesen. És nem is a legdrágább a nyerő.

2010. dec. 8. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem Remington S2002-es van.Szerintem a legjobb hajvasaló:)
2010. dec. 8. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem ilyenem van, és nagyon szeretem.

[link]

10.000ft volt!

2010. dec. 8. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ilyen van, nagyon jó!

2010. dec. 8. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
a belissimárl hamarabb lekopik a kerámia. a remingtonok jobbak:)
2010. dec. 8. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem is ilyenem van, és nagyon szépen kivasalja a hajamat!! imádom^^ =)

2010. dec. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!