Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Indiai haj meddig marad szép...

Indiai haj meddig marad szép ha ápolom, és csak néha hordom, évekig is akár?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 07:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem fested akkor pár hónap. Nekem van indiai is és európai is össze se lehet hasonlítani, az európait amit vettem az már meg van három éve , ugyan olyan puha és szép még mindig, volt festve , vasalva stb.Drága az igaz, ezért néha rendeltem indiait, hogy dúsítsam, de mindig megbántam, ezért most gyúrok egy újabb adag európaira, addig marad vegyesen.
2010. dec. 7. 09:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Igaz nekem nincs póthajam, de nagyon hosszú az igazi hajam. Évekig semmiképp nem bírja ki, a saját haj is elhasználódik egy idő után, még a festetlen is. Szerintem fél évnél tovább nem nagyon néz ki jól.
2010. dec. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!