Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek szép, vagy inkább...

Szerintetek szép, vagy inkább uncsi ez a hajszín?

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 13. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már egyszer ellőtted 1-2 héttel ezelőtt. Nekem még mindig baromira tetszik.
2011. nov. 13. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép. :))
2011. nov. 13. 21:48
 3/13 A kérdező kommentje:

Első: Az igaz, hogy egyszer már rákérdeztem, de nem 1-2 héttel ezelőtt, sokkal régebben. Lebuktam :D (de ez már egy fokkal más, mert picivel sötétebb.)

Amúgy köszi a válaszokat :)

2011. nov. 13. 21:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Előkerestem a régi kérdésedet, mert emlékeztem rá, ott is válaszoltam. 2 hetes:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

A hajad akkor is szép volt és most is szép és nem igazán értem miért mondod azt egy hajszínre, hogy "unalmas".

Egyébként bár van közte különbség, de nem olyan radikális, hogy totálisan más véleményeket kapnál majd.

2011. nov. 13. 22:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Ejha! De hogy tudtad megállapítani, hogy ugyanaz a két haj? :D az 'unalmas'ból? Egyébként szerintem a régi az olyan snassz, ez sokkal jobban tetszik és csak kíváncsi vagyok a véleményekre. De többször nem írom ki, ígérem! :D
2011. nov. 13. 22:08
 6/13 A kérdező kommentje:
És tényleg két hetes. :)
2011. nov. 13. 22:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Jó szemem van az ilyen dolgokhoz, kiszúrtam, hogy a tied, ennyi.

Most jobb, de csak azért, mert viszonylag frissen festett, a régi se volt snassz, de majd a többiek megmondják a véleményüket.

2011. nov. 13. 22:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Viszonylag? Azt is tudod, hogy mikor lett festve? :D
2011. nov. 13. 22:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Ajjaj, ez most elég idióta kérdés volt. Elnézést. Persze, hogy frissen van festve. :'D inkább megyek aludni.
2011. nov. 13. 22:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólásodban írtad, hogy már van időpontod a fodrászhoz, tehát az utóbbi 2 hétben történt a festés. Egyébként pedig exbarátnőm fodrász volt, elég jól felismerem a frissen festett hajat.
2011. nov. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!