Szerintetek szép ez a hajszín? Milyen színű ruhák illenek, egy ilyen hajhoz?
Figyelt kérdés
Nagyon unom a barna hajamat. Most végre rászántam magam, hogy befestetem vörösre. Végül is ennél a színnél maradtam, mert természetes és nem túl feltűnő. A vörös meg talán még jól is állna, mert eleve világos a bőröm és kék szemem van, a szőke haj ki van zárva mert az nagyon sápasztana. :(
Na szóval a haj:
Mi a véleményetek?:)
2011. jún. 23. 12:34
1/12 anonim válasza:
Szerintem jól állna. Sokszor ajánlják a világos bőrű, kék szeműeknek a vörös hajszínt, de vigyázz mert nagyon nehéz tőle megszabadulni.
2/12 anonim válasza:
Áh nekem tetszik mert nem az a természetellenes vörös és barna hajad után nem nagy a kontraszt :)
3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon ragaszkodó szín, de nem baj, nekem nagyon tetszik, és egyhamar nem szeretnék megszabadulni tőle! :)
Köszi a válaszokat! :))
2011. jún. 23. 12:51
4/12 anonim válasza:
Világos bőrhöz, kék szemhez szerintem csodaszép :)
6/12 anonim válasza:
mi a kérdés? elég lett volna megnézni a képed, világos bőrű, kék szemű nő. csodaszép :)
7/12 anonim válasza:
szép színe van, és a vörös hajhoz általában a zöld színű ruhákat javasolják :)
9/12 anonim válasza:
Ami a ruhát illeti, hordj zöldet, kéket, barnát, sárgát, feketét, fehéret, pasztelszíneket. Amit kerülj a pink és egyéb erős színek, a lila bizonyos árnyalatai és pirossal sem a legszebb a vörös hajkorona. Persze függ a hajad árnyalatától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!