Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek? Nagyon durván...

Mit tegyek? Nagyon durván leégtem a szoláriumban.! Fontos!

Figyelt kérdés

Viszonylag fehér bőröm van és szerettem volna egy természetes barnaságot kapni,régebben is jártam szoliba elég sokat.Most meg újra elmentem...Nade a csajszi ott aztmondta hogy szerinte 15percre menjek,be...Okés ,nos utólag kiderült hogy nagyon erős szolárium volt.

Én meg iszonyatosan leégtem..az arcmonon kissé látható hólyagok vannak,vörös vagyok iszonyatosan.Fáj mindenem,ülni-aludni sem bírok..:(

Mivel tudnám enhyíteni/eltüntetni ezt a nagyondurva leégést?

Délután megyek a háziorvosomhoz...

2010. dec. 6. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Hideg vizet javaslom, és valami aloe verás testápolót. De hogy mehettél be fehér bőrrel 15 percre?? Nem jött ki sok szeplőd??
2010. dec. 6. 12:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Annyira,azért nincs hófehér bőröm,szeplőim meg nem jöttek elő,amugyse voltak.

A hidegvizet meg kipróbálom,kösziszépen:-)

2010. dec. 6. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
aloe vera, csak úgy kend rá, várd meg míg beissza.
2010. dec. 6. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Úr isten! 15perc! Szét kéne rúgni a seggét. A haverom 6 perc álló szolitól napszúrást kapott.. Mondjuk sohasem hitt nekem és akkor se, hogy jöjjön ki hamarabb ha állót kap, de inkább ragaszkodjon a fekvőhöz.. Aztán nem hitt nekem. Hazafele menet mondtam, hogy zuhanyozzon le, ha jót akar magának, de mivel megint okos volt nem tette, mert akkor még nem érezte azt amit később.. Viszont akkor már késő volt. Aztán napszúrást kapott és elájult otthon..

Na viszont, szoli ellen neugranornom babapopsi kenőcs! Leégés utáni naptej! És zuhanyozzál többször! Legközelebb pedig nehogy bemenj negyed órára.. Elég a 9 perc, bár én még azt is sokallom egy olyan bőrnek ami jelenleg nincs hozzászokva ehhez. Lehet régen hozzá volt, de hát az kutyát se...

2010. dec. 6. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
gyógyszertár: Aloe vera gél.Csodákat tesz, de készülj, h lesz sok új anyajegyed...én egyszer kiskoromban égtem hólyagosra(játszottam a tűző napon), és nagyon sok anyajegyem jött ki. Nem rosszindulatúak, de miattuk nem mehetek szoliba és nagyon kell figyelnem nyáron, hogy ne égjek le.
2010. dec. 6. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az első hogy menj el patikába és vegyél Panthenol spry-t azzal fújd be magad és igyál sok folyadékot ez nagyon fontos de semmiképpen ne zuhanyoz sokat hideg vízzel,tudom mit kell tenni ilyen esetben mert szoliban dolgozom már 5 éve....nekem is volt már ilyen semmi baj nem lesz, majd el múlik és egy kissé hámlani fogsz ezek után de a Panthenol csodákra képes 1-2 nap és rendbe jössz !
2010. dec. 6. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Panthenol habot naponta 1x-2x eddigis használtam..De..megőrülök,iszonyatosan fáj amikor befújom.

Az arcomon a gennyes-pici hólyagok kivehetőek,és sárgásak.

Plussz "kemény" lett az arcbőröm.

Nembírom..Pénteken..meg..Szalagavatóm lesz:-(

Aludni,nembírok.Ma pl hajnali 4kor aludtam el kb..pedig...9kor,lefeküdtem:|

2010. dec. 7. 11:14
 8/8 anonim válasza:
látom már régen írtad ezt, de kíváncsi vagyok, hogy hehlyrejött-e a bőröd a szalagavatóig :)
2014. márc. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!