Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leégtem a szoláriumban. Ma...

Leégtem a szoláriumban. Ma voltam először, előtte soha.5 percet voltam bent. A mellemnél és a hátsóm égett le inkább. Mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés
Ma próbáltam ki, milyen a szolárium, de leégtem 5 perctől. Napon is le szoktam égni. A nő szerint, aki megmutatta nekem, hogy működik, a 4 perc kevés lett volna. Meddig tart ez a piros szín? Mikor mehetek megint szoláriumba?
2010. márc. 26. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Sztem ha ilyen nagyon fehér a böröd ne járj
2010. márc. 26. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
kend magad testápolóval és fürödj meg attól elmulik egy kicsit igaz a barnaság is vele együtt de legalább nem fáj :)
2010. márc. 26. 15:10
 3/9 A kérdező kommentje:
már fürödtem és be is kentem. A hátsóm ég a legjobban.
2010. márc. 26. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:

várj türelemmel , kb egy hét alatt elmúlik.

szerek amik mulasztják a fájdalmat:

irix-spray; fenistil sebkezelő gél (ez hűsít is); és gyógyszertári készítmények, krémek... Én a Fenistil-t

ajánlom leginkább.

De NE menj szoliba többször!!! (főleg ne oda ,ahol most voltál- az a nő jól átvert...)

BŐRRÁKOT IS OKOZHAT! és sokkal károsabb ,ha szoliban

égsz le,mintha a napon történne ugyanez.

vigyázz magadra!

2010. márc. 26. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
aloe vera gél a legjobb leégésre, a dm-be lehet kapni. De ha van otthon véletlenül egy aloe vera növény az mégjobb, le kell vágni egy levelét és a belsejével kenegetni.
2010. márc. 26. 15:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ha megyek is, akkor is csak max 4. percre. Remélem, nem fogok hámlani, mert az olyan gusztustalan...
2010. márc. 26. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:
neogramonnal kend be,ahol piros,ha elmúlik nyugodtamn mehetsz,csak kevesebb időre
2010. márc. 26. 16:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor is mehetek, ha hámlani fogok?
2010. márc. 26. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
jaa az irix-spray azjó!! de téll ne menj szoliba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! akik szoliznak azoknak amúgyis hamarabb meglátszódnak a ráncai!!!
2011. márc. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!