Szoláriumban mivel véditek a szemeteket?
Figyelt kérdés
El szeretnék menni szoliba. Adnak ott valamit, amit a szemed elé teszel, vagy krémet esetleg, vagy mekem kell vinnem? Erről sehol sem írnak..2011. okt. 16. 11:24
2/2 anonim válasza:
Én csak mértékkel szoláriumozom, egy egységnyit (öt perc) szoktam napozni. Én nem használok védőszemüveget, de be kell csukni, mert irritáló a fény. Kvarcoláshoz kell speciális kvarcszemüveg (úgy tűnik, manapság már nem divat a kvarcolás, pedig jó), mert ez borzasztó erős fény - de a szoli ártalmatlan. Ha túlérzékeny a szemed, akkor kvarcszemüveget vegyél. Bár lehet, kissé fog látszani a kontraszt a bőrön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!