Intim helyre milyen szőrtelenítőkrémet ajánltok? (ami használ is)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=sz%F5rtelen%..
ezekből szemezgess,vannak jó ötletek-az első válaszoló-
Krémet ne, anyukám egyszer kipróbálta, hetekig még a pisilés is fájt neki emiatt, mert kicsípte a bőrt (rá van írva amúgy a krémekre, hogy oda nem szabad).
Én inkább eldobható borotvát ajánlok, és előtte szappannal vagy tusfürdővel bekenni habosra, és folyó víz mellett a borotvával leszedni. Egyszerű, nem fáj, és ha ügyesen csinálod, akkor van olyan jó, mint más. Ha érzékeny a bőröd, ez, nekem ott különösen érzékeny, és tulajdonképpen kb. 1 hét, mire újból kell, mert lassan nő vissza, lehet, hogy van összefüggés, nem tudom. Ha nem érzékeny, kipróbálhatod a gyantát, van, aki bírja, az én bőröm nem. Epilátor ugyancsak akkor, ha nem érzékeny a bőröd, mert az is fájdalmas tud lenni, és érzékeny bőr nem tudja megszokni. Én már nagyon sokmindent próbáltam, eldobható borotva módszer vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!