Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánltok pattanásos...

Mit ajánltok pattanásos arcra? L/14

Figyelt kérdés

Már elegem van pattanásokból,sőt most amikor középiskolába fogok menni.Nyáron azt tervezem valahogyan eltüntetem őket.Mit ajánltok?

Olvastam,hogy a tengervíz (sós víz) az jó neki.Nyáron nem fogunk eljutni tengerpartra,ezért ha otthon összekeverek vizet és sót az jó neki?Ha igen akkor miből mennyit tegyek?

2011. ápr. 26. 00:26
 1/6 anonim ***** válasza:

sztem vegyél gyógyszertárban Aknesol nevű gyógyhatású készítményt, ilyen folyadék, azzal bekened, és nagyon szépen eltünteti...én is azt használom..kb. 1000 Ft, jha és én már DM-ben is láttam..:D

Eggyel vigyázz, a mértéket tartsd be, mert ha túl sokat használod, kiszárítja a bőrt, viszont mondjuk egy órával a használata után bekenheted krémmel..:)

2011. ápr. 26. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a korodat nézve kozmetikust ajánlanék havonta egyszer.Közben te is szépen tudod tisztítani otthon,de kerüld el az otthoni dolgokat.Hegeket okozhat.A fiatalkori aknékat tökéletesen lehet kezelni.
2011. ápr. 26. 06:59
 3/6 anonim válasza:
én a kozmetikust egyáltalán nem javaslom.. nagyon sokszor voltam és sajnos meg is látszik :/ ha nagyon súlyos szerintem menj el bőrgyógyászhoz (én is ezt tettem, felírt egy 10 hónapos kezelést és teljesen rendbe jött a bőröm)
2011. ápr. 26. 08:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Annyira nem súlyos.Mert azért vannak akiknek jobban olyan,de engem ezek is zavarnak.Igazából nem is pattanások ezek hanem régebbi pattanás ami itt maradt az arcomon.(heg)
2011. máj. 1. 12:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is inkább a bőrgyógyászt ajánlom, én életemben egyszer voltam kozmetikusnál, és utána kb. kétszer annyi pattanásom lett, sőt ki se tisztította rendesen, de a pénzt bezzeg elkérte...-.- Csak valami mentolos hűsítő krémmel kente be, én meg a mentolra allergiás is vagyok és tisztára bepirosodott az arcom! És mégtöbb patti kijött! :S :(15L
2011. jún. 17. 22:19
 6/6 anonim válasza:

én az Essence My skin-es termékcsaládot ajánlom. abból is az új gránát-almás arcradírt. minden nap lehet használni. nekem azóta tized annyi miteszer sincs az arcomon, teljesen kitisztult, és nem szárít. ezen kívül napozz sokat :) az is segít. esetleg egy kis szoli, de ne vidd túlzásba, mert hosszú távon káros lehet (ráncosodást elősegíti).

L/16

2011. jún. 18. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!