Lányok! Nektek milyen haj jön be? Rövid vagy félhosszú?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy tanácstalan vagyok, mert a rövid hajjal (2-3cm) nincs annyi gond, a félhosszú (6-7cm) hajra meg aztmondták hogy jobban áll nekem. szóval nemtudom... :S2010. dec. 2. 20:02
11/16 anonim válasza:
Félh oszú haj..ás amit előttem már berakosgattak képek,na olyanok azok nagyon bejönnek. :) De van akinek iszonyú jól áll a rövid haj,ez ember függő. :) Lehet,hogy nekem a fél hosszúhajú pasik jönnek be,de mindig rövid tüsis hajú barátom volt. :)
18L
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
23:59-es vagyok. most olvastam át, amit írtam, és az uccsó sorba nem kell a "nem" szó:D
késő volt, álmos voltam...:)
14/16 anonim válasza:
A barátomnak derékig érő raszta haja van...de igazán arcfüggő
sztem a férfias arcvonásúaknak jobban áll a hosszabb, mert lágyít kicsit...de ha valakinek lányosabb arca van, akkor sokat férfiasít rajta a majdnem kopasz
nyálasból kemény fiú:
de ha a hosszabb áll jól, akkor hordjad csak úgy
15/16 anonim válasza:
Leginkább arcfüggő, de általánosságban a félhosszút szeretem. A nagyon rövidtől rosszul vagyok:S A félhosszú az igazi!
16/16 anonim válasza:
Srác arcformájától meg stílusától függ nálam... mondjuk általában a félhosszú inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!